Mercator z roko v roki s tradicijo švicarskih mojstrov

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.09.2023 08:26

Mercator nadaljuje tradicijo zagotavljanja vrhunske ponudbe svojim kupcem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

V Maxi gourmet marketu v Ljubljani so uradno otvorili raj za ljubitelje čokolade – prvo Lindt trgovino v Sloveniji. Na otvoritvi so svoje brbončice že razvajali prvi obiskovalci.

Najširša ponudba Lindt izdelkov

»V imenu Mercatorja in Maxi gourmet marketa, ki je sinonim za kulinarične užitke že 52 let, izrekam dobrodošlico najširši ponudbi Lindtovih izdelkov, za katere sem prepričan, da jih naši kupci odlično poznajo. Ne dvomim pa, da bodo kupci tudi v prihodnje vedno znova našli razlog za razvajanje brbončic in obiskali našo skupno trgovino,« je poudaril Samo Gorjup, direktor področja maloprodaje v Mercatorju.

Več kot 175-letna tradicija Lindta

Lindtovi mojstri čokolade skrbno ustvarjajo najboljše in najbolj elegantne čokoladne mojstrovine že več kot 175 let. Pomena tradicije in zagotavljanja visoke kakovosti izdelkov kupcem pa se zavedajo tudi v Mercatorju. Začetki podjetja Lindt & Sprüngli segajo v leto 1845, ko so Lindtovi mojstri čokolade razvili in izpopolnili svoje edinstvene skrivne recepte, pri čemer jih je vodila strast do ustvarjalne odličnosti. Nova trgovina Lindt v Ljubljani kupcem ponuja široko paleto luksuznih čokolad Lindt, vključno s pralinami, čokoladnimi tablicami in bonbonierami. Njihove najbolj prepoznavne kreacije so med drugim Lindor praline z mehko, topljivo sredico, skrbno pripravljena mešanica kakava v Lindt Excellence temnih čokoladnih tablicah in ikonični božični Lindt medvedek. V trgovini je na voljo tudi Lindor pick & mix, kjer si iz bogate ponudbe številnih okusov sami izberete svoje najljubše kroglice.

Otvoritve so se poleg Mercatorjevih in Lindtovih predstavnikov udeležili še Danica Lovenjak, Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas, Nataša Mernik, Sara Tatalovič, Alenka Trogrlič in mnogi drugi.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.