Minimalistična oblika in najboljša tehnologija v enem

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.05.2022 00:00

Časi, ko je bil televizor vsiljivec v prostoru, so mimo. Danes lahko z gotovostjo trdimo, da so televizorji ena lepših in najbolj dovršenih naprav našega doma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Slednje še kako velja za zadnjo generacijo televizorjev Samsung Neo QLED 8K. Njihova oblika je tako prefinjena in dodelana, da jih z veseljem pogledamo tudi, ko niso prižgani.

Minimalizem v pravem pomenu

Minimalizem, kot stil opremljanja doma, se je vrnil že nekaj časa nazaj in izgleda, da se ne bo prav kmalu poslovil. Sledijo mu tudi oblikovalci naprav v našem domu. Televizor Neo QLED 8K je zasnovan kot ena čudovita brezkončna oblika, ki bo povzdignila vaš prostor na naslednjo raven. Črni robovi, ki jih skoraj ni in izjemno tanek okvir so izdelani tako, da odstranijo vse moteče dejavnike za popolno realistično izkušnjo. Še tanjšo pritrditev na steno omogoča stenski nosilec Slim Fit, ki s tesnim prileganjem poskrbi, da bo vaš televizor tesno nameščen na steno za čist in brezhiben videz. Tu je še pritrdljiva Slim One Connect postaja, ki odpravlja vso navlako različnih priključkov. Preprosto jo skrijete na hrbtno stran televizorja ali pa jo lepo pospravite ob strani.

Arhiv Naročnika

Oblikovan minimalistično, a pri bogat pri tehnologiji

Novi televizorji Samsung Neo QLED 8K 2022 prinašajo izjemno izkušnjo resničnosti na ekranu. Nevralni kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 20 nevralnih omrežij za izdelavo bolj podrobne 8K ločljivosti, ne glede na kakovost izvirne slike. Ni pomembno ali se boste odločili za kriminalko, animirano uspešnico ali športni prenos, podrobnosti so pomembne pri vseh naštetih. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti vam bo omogočila, da boste videli 100-odstotni obseg barv v vseh vsebinah, tudi v najsvetlejših prizorih. Tu pa je še Quantum HDR 64x tehnologija, ki ujame najmanjše podrobnosti na svetlih in temnih predelih.

Zvok nikakor ne sme zaostajati za sliko

Tu nimamo v mislih neprijetne nesinhronosti med zvokom in sliko, pač pa razvoj tehnologije. Če od slike našega televizorja pričakujemo le najboljše, je tako tudi z zvokom, ki ga oddaja. Za popolno izkušnjo je nujno oboje. Tehnologija Dolby Atmos® prinaša zvok, ki vas bo prepričal. Nov prostorski način razkrije vse podrobnosti z neprimerljivo razločnostjo in globino. Tehnologija samodejnega optimiziranja zvoka uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Object Tracking Sound Pro tehnologija pa sledi dogajanju na zaslonu in pozicionira predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira ter okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam. Ne glede na to, kaj na televizorju največkrat predvajate, naj bodo to filmi in serije, športni prenosi, klasični ali rock koncerti, vse bo zvenelo tako realistično, da se boste le težko odtrgali od vašega novega Neo QLED televizorja.

Arhiv Naročnika

Dodatki za piko na i

Za še bolj izjemno izkušnjo prileganja stilu vašega doma in življenjskega sloga je tu še nekaj dodatkov. Samodejno vrtljivo stojalo je čudovit dodatek, ki bo vašemu televizorju dodal še nekaj dizajnerskega pridiha. Tako stojalo kot stenski nosilec pa vam omogočata preprosto obračanje televizorja v navpični položaj in že lahko zrcalite vsebine s svojega pametnega telefona na ekran. Ker vam je mar za okolje vam bo gotovo všeč tudi daljinski upravljalnik na sončne celice, ki ga lahko polnite s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo. In tako se boste lahko poslovili od baterij.

Arhiv Naročnika

Če televizor večkrat uporabljate tudi za delo, videoklice s sodelavci ali družinskimi člani, vam bo prav prišla Slim Fit kamera, ki se magnetno pritrdi na televizor, ki je nameščen na steno, tako da ne moti gledanja in ne vpliva na obliko televizorja. Dodatki bodo zaokrožili celotno izkušnjo uporabe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.