(FOTO) Kakšna je videti Miša Molk danes, vemo. Pa bi jo prepoznali na 40 let stari fotografiji?

D.Ži
29.12.2023 15:43

Decembra je v peto življenjsko desetletje stopila Ula Furlan, hči Miše Molk in Silvana Furlana. Legendarna voditeljica je ob tem pobrskala po družinskem albumu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miša Molk je od letos upokojenka.
Marko Crnkovič

Miša Molk na svojih družbenih omrežjih rada deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, zlasti zdaj, ko je upokojena, tudi kak utrinek iz njene dolge in bleščeče kariere ste znajde med njimi. Težko bi rekli, da je Miša ena tistih, ki neprestano plavajo po morju nostalgije, saj so njene misli vselej bile osredotočene na aktualni svet, pa tudi v prihodnost, a tu in tam vendarle odpre kak družinski album. Nekih povsem drugih časov se je spomnila te dni, jasno, povod je bilo praznovanje 40. rojstnega dne njene hčerke Ule Furlan.

Ulinega očeta, scenarista in filmskega teoretika Silvana Furlana že dolgo ni več med nami, zlasti Ula se ga rada spominja v intervjujih. Tokrat pa je fotografijo z njim in Ulo objavila kar Miša. Na črno-beli fotografiji vidimo srečno in nasmejano mlado dužino.

Tesni zaveznici. Miša Molk in Ula Furlan 
Rene Gomolj

Brezčasno mladostne Miše ni težko prepoznati, zdi se, da se je skozi desetletja še najbolj spremenila njena pričeska. Paž je z leti opustila in si omislila nekoliko daljše lase. S pažom ali brez, s štirimi desetletji več ali manj, Miša bo vedno lepa gospa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta