(FOTO) Miša Molk iskreno spregovorila o hudih zdravstvenih težavah: "Tega takrat še nismo poznali"

A.L.
04.03.2024 09:34

Mama in hči sta bili gostji podkasta in v njem razkrili marsikaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Sama sem imela panične napade od verjetno preveč dela. Danes bi temu rekli 'burn out'," pravi Miša Molk.
Robert Balen

Voditeljica podkasta Elle Petra Windschnurer je tokrat gostila Ulo Furlan in Mišo Molk. Mama in hči sta se v dolgem pogovoru razgovorili o marsičem, priljubljena televizijka pa je med drugim iskreno spregovorila tudi o težavah, ki so jo nekoč pestile. "Sama sem imela panične napade od verjetno preveč dela. Danes bi temu rekli 'burn out'. Mi tega takrat še nismo poznali. Ko sem bila v istem času mama, partnerica in sem imela zelo veliko dela tudi v službi. Ta izkušnja me je na nek način močno otesala, da ni treba vsega takoj, vsega 100-odstotno, ampak toliko kot zmoreš. In da je treba reči 'ne', treba je reči 'nimam časa', 'ne utegnem', 'bom jutri ali pa nikoli'," je povedala.

Miša Molk in Ula Furlan.
Rene Gomolj

Ula pa je medtem spregovorila o nasvetih svoje znane mame. "Sama jih zdaj cenim. Nikoli prej se v življenju na primer nisem znala strinjati z navodilom, da človek v nepospravljeni sobi ne more delati, razmišljati ali ustvarjati. Pri štirinajstih letih se mi je to zdelo precej vprašljivo. Zdaj pa se popolnoma strinjam, saj sama pri sebi vidim, da če stanovanje ne funkcionira, če delovna površina ni namenjena delu, misel enostavno ne bo stekla."

Ula je spregovorila o nasvetih svoje znane mame.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta