Mnogi moški ga razumejo: Miha Hercog zelo odkrito priznal, s kakšnimi težavami se sooča pri 45-ih

D.Ži
06.06.2024 10:50

Bivši mož Saše Lendero je te dni praznoval, svojim spletnim sledilcem pa povedal, da na njem vse ni več v takšni formi, kot je bilo nekoč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha Hercog je pri 45-ih sicer še vedno precej "hud tip". 
Planet Tv

Recite kar hočete, a Miha Hercog je vselej veljal za dobrega tipa na slovenski sceni in ni manjkalo razočaranih obrazov med oboževalkami, ko se je izvedelo, da je v zvezi s Saško Lendero, s kateri sta se kasneje celo poročila in skupaj ustvarila enega najkrajših zakonov, kar jih je slovenska scena doživela. Njegov zakon s priljubljeno pevko je danes preteklost, prijateljstvo in glasbeno sodelovanje med njima pa še trajata. Oba sta videti odlično in težko je oceniti, koliko sta sploh stara, saj sta v zares dobri formi.

Saška bo avgusta proslavila 51. rojstni dan, praznično je bilo tudi te dni, saj je rojstni dan praznoval Miha, ki je dopolnil 45 let. Pridno skrbi za svojo postavo, tistih nekaj sivih las pa mu zelo pristaja. Za voščila se je svojim spletnim sledilcem zahvalil preko družbenih omrežij. Zelo v svojem navihanem slogu: "Kaj nej rečem … Kakšen zglob pa musklfibr vejo, da jih mam 45, ampak srce in duša sta pa ostala pr… dejmo rečt nekje v adolescenci. Hvala vsem za lepe želje!!! Miha ma vas rad!!!"

Dodal je še sebek, ki je nastal v njegovem avtomobilu. Zadnje dni ga spet pogosto videvajo v družbi bivše žene, saj se njuno glasbeno sodelovanje z ločitvijo ni končalo, povezuje pa ju tudi hči Aria. Pa vse najboljše, Miha! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta