(VIDEO) Saša Lendero in Miha Hercog spet skupaj, povezalo ju je tisto, kar obema v življenju veliko pomeni

D.Ži
18.04.2024 09:42

Ko se vihar poleže, je čas za tehten premislek o vsem, kar te z bivšim partnerjem še povezuje. Naša glasbenika sta glede odnosov po boleči ločitvi lahko marsikomu pravi vzor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha je Saško zasnubil kar pred televizijskimi kamerami. A zakon ni trajal prav dolgo. 
Planet Tv

Kakšen je vaš odnos z bivšim partnerjem? Napet, prijateljski, maščevalen? Ne glede na to, kako zelo se že trudimo ohraniti korektne stike z nekdanjimi ljubeznimi, vedno nad našimi glavami visi kar nekaj čustvene prtljage in prej ali slej se v komunikaciji počutimo, kot da poskušamo ignorirati velikega rožnatega slona v sobi. Čeprav tega nista pokazala, sta se morda prav tako v sredo počutila Saša Lendero in Miha Hercog, ki sta se spet povezala. Lani je ona vidno razočarana in prizadeta sporočila, da se ločujeta, kar je sprožilo pravi vihar na slovenski medijski sceni, mnogi so menili celo, da gre zgolj za marketinški trik. A njune poti so se nato res razšle, vmes pa spet srečale. Povezala ju je glasba, nenazadnje pa imata tudi skupno hčer. 

Mnogim je zastal dih, ko smo na njunih družbenih profilih zagledali posnetek, kako bivša zakonca spet sedita drug ob drugem in prepevata. "Ex in exica v delovni akciji," sta pripisala posnetku. Ker sta oba glasbenika, ki sta skozi leta ustvarila številne glasbene uspešnice, tako zase kot druge, sta prebrodila razburkano čustveno morje in se tokrat srečala profesionalno. Skupaj namreč ustvarjata novo skladbo, ki bo, sodeč po delčku, ki ga je odpela Saška, spet zelo mediteransko dramatična. 

Pred časom je pevka za Svet24 povedala, kaj si želi v ljubezni. "Ne vem. Trenutno si težko predstavljam kaj takšnega, bi si pa v življenju še želela kakšen pomemben in lep odnos z moškim," je dejala.

Razkrila je tudi, da je po ločitvi zmenki niso zanimali, ali se je to vmes spremenilo, pa ve le ona. Ne glede na vse pa sta Saška in Miha dober vzor, kako ločitev odraslo predelati in ohraniti dobre prijateljske odnose, ki so lahko tudi poslovne narave.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta