Norveška princesa se je po ločitvi poročila z ameriškim samooklicanim šamanom

STA, M.R.
31.08.2024 18:05

Norveška princesa Martha Louise, najstarejša hči kralja Haralda in kraljice Sonje, se je danes poročila z ameriškim samooklicanim šamanom Durekom Verrettom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Martha Louise in njen partner Durek Verrett
EPA

Ljubezni, še manj pa poroke med 52-letno ločenko, četrto v vrsti za prestol, in 49-letnikom iz Kalifornije javnost ni sprejela z navdušenjem.

"Sem zelo duhovna, tako lepo je biti z osebo, ki to sprejema," je Martha Louise zapisala na Instagramu, potem ko je par junija 2022 naznanil zaroko. Usodni da sta si princesa in duhovni guru dahnila v Geirangerju, slikovitem mestecu v istoimenskem fjordu na zahodu kraljevine.

Gosti na današnji poroki princese in ameriškega šamana
EPA

Durek Verrett samega sebe označuje za šamana šeste generacije, med njegovimi podporniki pa sta med drugim hollywoodska igralca Gwyneth Paltrow in Antonio Banderas. Zagovarja tudi, da je rak izbira, na spletu pa za več kot 200 dolarjev prodaja medaljone, ki naj bi reševali življenja.

Princesa Martha Louise je ločenka s tremi hčerkami, ki je znana po svoji ljubezni do alternativne medicine. Med drugim je trdila, da lahko govori z angeli, s čimer je tudi služila.

Lani se je odrekla kraljevim dolžnostim, da se je lahko osredotočila na opravljanje alternativne medicine skupaj z Verrettom. Čeprav je obdržala kraljevi naziv, se je strinjala, da ga ne bo uporabljala v poslovne namene.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta