Oglasil se je tip, ki naj bi na zabavi po vratu poljubljal razposajeno finsko premierko: "Lahko povem resnico"

D.Ži
22.08.2022 10:16

Finska premierka vztraja, da o svojem zasebnem življenju ne bo javno razpravljala, hkrati pa trdi, da na razvpitem posnetku ni nič zares kontroverznega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko se je pojavil videoposnetek njenega zelo razgretega, če ne že kar intimnega plesa s finskim pevcem Olavijem Uusivirto, se je oglasila finska premierka Sanna Marin, pa tudi zvezdnik sam.

Na tiskovni konferenci v petek je predsednica finske vlade dejala, da se ne spomni, da bi jo moški, s katerim je plesala, poljubil na vrat. Povedala je, da si je ogledala posnetek in da je bilo videti, kot da ji Uusivirta nekaj govori.

"Ja, res je, sem poročena ženska, a mislim, da so to stvari, ki zadevajo moje zasebno življenje in jih ne nameravam podrobneje komentirati. Mimogrede, mislim, da se na posnetku ne dogaja nič neprimernega," pravi Sanna Marin.

V petek je video komentiral tudi Uusivirta. "Veliko je javnih ugibanj o naravi odnosa med mano in premierko Sanno Marin. Lahko povem zgolj resnico: sva prijatelja in med nama se ni zgodilo nič neprimernega," je zapisal na Instagramu.

Premierko so posneli med plesom z 39-letnim Uusivirto, ko sta se oba dotikala ramen in bokov drug drugega. Glasbenik se je na kratko nagnil naprej, kot da bi ji hotel nekaj zašepetati na uho ali, kot pišejo premierkini kritiki, da bi jo hotel poljubiti na vrat.

Profimedia

Po objavi prvega posnetka z zabave je Marin povedala, da je v petek opravila test za mamila, potem ko so nekateri finski novinarji zapisali, da so slišali komentarje o prisotnosti mamil na zabavi.

Videoposnetki in fotografije so močno razdelili javnost in sprožili razpravo o premierkini javni podobi. V času nastanka videa se je ravno vrnila z dopusta. Kot piše tiskovna agencija STT, to pomeni, da ni bilo osebe, ki bi jo nadomestila in prevzela njene dolžnosti.

Premierka se je z znanimi domačimi vplivneži in umetniki zabavala v zasebnem stanovanju, nato pa je odšla še v dva lokala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta