(FOTO) Voditeljica jutranjega programa na Radiu 1 doživela hudo prometno nesrečo, takšno je njeno stanje

A.L.
11.07.2024 15:19

Med vožnjo po prehitevalnem pasu je pred njo nenadoma zavil avtomobil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poletje je čas, ki si ga večina zapomni po vročih in brezskrbnih dneh. Drugačne spomine bo na letošnji junij imela priljubljena voditeljica jutranjega programa Radia 1. "Pripravnica Lara", kakor Laro Tošič pozna večina poslušalcev omenjenega radia, je namreč na Instagramu sporočila, da je bila udeležena v hudi prometni nesreči.

Kot je povedala, se je nesreča zgodila na severni ljubljanski obvoznici, medtem ko se je peljala z radia. Med vožnjo po prehitevalnem pasu je pred njo nenadoma zavil avtomobil, trk pa je bil, kot je povedala, neizbežen. "Nesreča se je zgodila res v sekundi. Zavirala sem na polno, ampak bilo je prepozno. Sploh nisem mogla dojeti, kaj se mi dogaja, upala sem, da je nočna mora. Avto mi je piskal, telefon se je prestavil v 'emergency mode'. K sreči meni in povzročitelju nesreče ni bilo nič, je pa moj avto zagorel in je zdaj totalka. Zelo sem žalostna, svojega Bobija sem imela res rada," je nesrečo opisala Lara, ki jo poslušalci lahko poslušajo v jutranjem programu ob Denisu Avdiću, Jani Morelj in Mihi Deželaku.

Uničen Bobi.
Osebni Arhiv

Četudi se je njen julij začel slabo, so pred Laro lepši tedni. Že kmalu se za štirinajst dni odpravlja na dopust, ki ga bo preživela na Murterju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta