Pop TV nepričakovano zapušča ena najbolj priljubljenih voditeljic, gledali smo jo več kot desetletje

D.Ži
18.06.2024 09:29

Njeni prispevki o zdravstvenih temah so bili stalnica oddaje 24ur, gledalci bodo Primorko zagotovo zelo pogrešali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Nekateri televizijski obrazi so z nami že toliko časa, da se nam njihova družba v dnevnih sobah zdi samoumevna. Pa ni. Tudi medijski svet se hitro spreminja, vsake toliko kdo prestopi k drugemu mediju ali pa se odloči medijski svet zapustiti. Mnoge je tako precej nepripravljene presenetila novica, da s Pop TV odhaja priljubljena Urška Šestan.

Novinarka, ki je deset let ustvarjala zdravstvenim temam posvečeno rubriko Vizita, gre novim izzivom naproti.  Novico o odhodu je potrdila za Metropolitan in dejala, da se njena kariera znotraj informativne oddaje 24ur po 14 letih res zaključuje.

Pravi, da je vsebine o zdravju ustvarjala z veseljem. "Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na Pop TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se jih tudi zelo veselim," je povedala za portal. Kam jo bo karierna pot odpeljala v bodoče, še ne razkriva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta