Samsung Festival: Ekskluzivne ponudbe prihajajo na spletno stran Samsung za samo 17 dni

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
12.06.2024 14:30

Samsung Festival, ki se začenja na spletni strani Samsung 13. junija 2024, prinaša neverjetne ponudbe za najnovejše izdelke samo za omejen čas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samsung

Od znižanj za vrhunske mobilne naprave do promocij za najnovejše televizorje in povezane gospodinjske aparate - evropski kupci lahko uživajo v velikem doživetju v poletnem času športne zabave.

Doživite veliko igro z neverjetnimi ponudbami za najnovejše Samsung izdelke na Samsung Festivalu. Od 13. do 30 junija 2024 boste na spletni strani Samsung uživali v ekskluzivnih ponudbah za najnovejšo tehnologijo: od vodilnih mobilnih naprav do najnovejših televizorjev in povezanih gospodinjskih aparatov.

Samsung

Še nikoli boljša ponudba za Galaxy S24 serijo

Ob nakupu telefona Galaxy S24 serije bo ob sodelovanju v Programu odkupa cena nižja za 100 EUR. Hkrati pa boste prejeli 10 % popusta in 10 rewards točk.

Akcijska cena 599 EUR za Galaxy S23 FE

Pridobite še 100 EUR nižjo ceno in sodelujte v Programu odkupa, hkrati pa prejmite še 10 rewards točk.

Samsung

Znižajte ceno za Galaxy S23 še za 100 EUR

Ceno boste lahko znižali, če boste sodelovali v Programu odkupa in pridobili bonus 100 EUR, hkrati pa boste prejeli tudi 10 rewards točk.

Kar 30 % popusta na Galaxy Tab S9 serijo

Tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije bodo na voljo s kar 30 % popusta. Hkrati boste lahko ob sodelovanju v Programu odkupa prejeli dodatnih 100 EUR bonusa in še 10 rewards točk.

Samsung

25 % nižja cena za Galaxy A35 in A55

Pametna telefona priljubljene Galaxy A serije A35 in A55 bosta na voljo s 25 % popusta. Hkrati pa boste lahko ob sodelovanju v Programu odkupa prejeli dodatnih 50 EUR bonusa in še 10 rewards točk.

40 % popusta na Galaxy Watch6

Ob nakupu pametne ure iz Galaxy Watch6 serije boste prejeli 40 % popusta in za darilo še pašček po izbiri.

Samsung

50 % popusta na drugi TV

Samsung Festival ponuja tudi posebno ugodnost za kupce TV sprejemnikov. V okviru letošnje akcije bodo kupci ob nakupu dveh v promociji vključenih televizorjev prejeli 50 % popust na cenejšega, ki se bo obračunal neposredno v nakupovalni košarici, pred plačilom.

Opremite svoj dom in prihranite 33 %

Izkoristite 33 % popusta na izbrane gospodinjske naprave. Spisek vseh naprav v ponudbi najdete na spletni strani Samsung.

Samsung Festival s tako vznemirljivimi ponudbami za široko paleto Samsung izdelkov obljublja, da bo za potrošnike priložnost, da si ne le popestrijo poletno športno zabavo, temveč tudi izboljšajo svoje vsakdanje življenje z najnovejšo tehnologijo.

Samsung
Vse ponudbe bodo na voljo na spletni strani Samsung od 13. do 30. junija 2024.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.