Slovenski glasbenik razkril, da je v otroštvu večkrat občutil "težko očetovo roko"

Alenka Sivka
15.10.2022 06:00

Rok Ferengja ni eden tistih estradnikov, ki tekajo z družabnega dogodka na dogodek. Najbolje se počuti v svojem malem domačem raju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok ima rad starodobnike in uživa tudi v tem, da jih popravlja, lošči, ureja.
Radio Aktual

Rok Ferengja je posebne vrste glasbenik. Pred dvema letoma je zamenjal člane benda Rok n bend, razen kitarista, ker je želel imeti ob sebi res najboljše glasbenike. Živi stran od ponorelega sveta, na Škofljici, največji užitek in meditacija mu je košnja trave. Sam se loti tudi ostalega dela okrog hiše in v njej, tako je položil ploščice in obložil hišo s fasado. Z lastnimi rokami. 

Rad ima starodobnike in uživa tudi v tem, da jih popravlja, lošči, ureja. Stari avtomobili in motorji so njegova ljubezen. 

Do svojih otrok noče biti prestrog, saj je sam v otroštvu prevečkrat občutil težko očetovo roko. Meni, da se da z otroki vse pogovoriti, rajši je njihov prijatelj kot prestrog roditelj. 

Radio Aktual

Na Madagaskarju je kupil hotel ob letališču, ker tam živi njegov brat. Hotelu gre kar dobro, a Rok ne bi mogel živeti tako daleč od doma, od svoje hiše. Tukaj je doma, tu se počuti dobro. Še na morje gre največ za teden dni, potem mu postane dolgčas in gre domov. 

Tak je Rok Ferengja. Z Rok n bendom bo nastopil na Aktualovem 15. rojstnem dnevu  v areni Stožice 2.decembra, ker si ga je zaželela poslušalka radia Aktual, ki je zaplesala na njihovo pesem na svoji poroki. Na decembrskem koncertu bo uživala tudi ona. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta