Stojan Auer se je pohvalil na TV, a se je oglasil DJ Umek: "Če ga ne bi poznal, bi mislil, da model laže kot pes"

D.Ži
23.11.2023 11:03

Ta petek bodo (vsaj za en večer) zažarele luči obujenega šova Poglej in zadeni, v zadnjih dneh pa je prišlo do zanimive izmenjave mnenj med legendarnim voditeljem in našim največjim zvezdnikom elektronske glasbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stojan Auer ima na svoje didžejske čase precej megalomanske spomine. 
Večer

Napetost narašča, nostalgija je na vrhuncu, v mariborski Festivalni dvorani Lent bodo v petek zvečer zažarele luči obujene oddaje Poglej in zadeni, svoj čas največjega razvedrilnega šova, ki so ga slovenske televizije kdaj ustvarile. Še vedno ni povsem jasno, ali gre za enkratni projekt in ali ga bo katera slovenska televizija sploh prenašala, a Stojan Auer je z ekipo že davno zavihal rokave in se lotil večera, ko bo v okviru danih zmožnosti poskušal čim bolj pričarati vzdušje dobrih starih časov, ko so v Maribor prihajali največji zvezdniki slovenske in mednarodne glasbene scene. 

Auer se je v zadnjih tednih veliko pojavljal v medijih in obujal spomine na čase največje slave, med drugim je gostoval tudi v oddaji Nedeljsko popoldne na TV Slovenija, kjer se je v svojem značilno samozavestnem in suverenem slogu pohvalil, da je nekoč bil eden najboljših didžejev v Jugoslaviji. "Lahko se pohvalim, da sem imel 80 študentov, ki so hodili k meni na tečaje. Med drugim tudi DJ Umek," je ponosno dejal. Če je večina gledalcev izjavo pospremila z občudovanjem, pa je mednarodno najuspešnejši slovenski didžej DJ Umek ob tem privzdignil obrv in se oglasil na družbenih omrežjih. Umek trdi, da to ni res. 

"Stojan, ti ga pa pihneš. Stojana poznam in je fejst dedec oziroma sem ga nekoč spoznal in sva imela res fajn debato. Če ga ne bi poznal, bi mislil, da model laže kot pes. Ampak ne, on je fajn dedec, samo hotel se je malo pohvaliti," pravi naš mednarodno cejeni zvezdnik elektronske glasbe. Dodal je še, da je bil star 4 leta, ko si je Auer pri 16 letih prislužil naziv najboljšega didžeja. Poudaril je tudi, da ni obiskoval nobenega tečaja, tudi Auerjevega ne.

(VIDEO) Večerov podkast s Stojanom Auerjem o Poglej in zadeni: "TV Slovenija je zaslužila tudi 250.000 evrov na oddajo"

Stojan Auer je o obuditvi oddaje Poglej in zadeni nedavno spregovoril tudi za Večer. "Danes vsak reče, da se je takrat vse dalo, danes pa nič več ne gre in da gledalci na TV pač imajo ponudbo, ki jo imajo. Ni res. Vse se da, če sta volja in želja. Energija, ki jo vložiš v oddajo. Danes so nekateri voditelji brezskrbni. Sedijo in imajo ekipo, ki jim priskrbi goste, napišejo jim tekst in to je pač potem neka oddaja. Če je v ozadju energija, se vse da. Tudi največje zvezde lahko spet pridejo in nihče mi ne bo rekel, da se to ne da. To bomo dokazali 24. novembra, pa televizije sploh še nimamo," je povedal. 

(INTERVJU) Stojan Auer: Z največjimi zvezdami smo imeli najmanj težav. Poglej in zadeni se vrača 24. novembra

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta