(TOTI LIST) Migranti sporočajo poslanki SDS: "Povejte Anji, da je Slovenija za nas ..."

Banja Žah Ibert
16.08.2022 09:06

Našli smo migrante, a imajo prefinjeno taktiko, da bi zavedli naše mejne organe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ekskluzivni selfi, ki ga je poslanka posnela včeraj na slovensko-hrvaški meji.
Toti list

Dramatična so bila opozorila poslanke SDS Anje Bah Žibert, ki je z zadnjimi močmi poskušala ustaviti podiranje ograje na meji s Hrvaško. Ker je to naša najboljša in temu primerno tudi najbolje obveščena poslanka, ki prejema tudi depeše avstrijske policije, smo ji v uredništvu pozorno prisluhnili. Kaj se dogaja? Poslanka je od avstrijskih oblasti namreč prejela dramatično opozorilo, da se našim mejam "približuje masoven migracijski val oseb iz tretjega sveta", zato je skrajno levičarsko vlado Roberta Goloba pozvala, naj "nemudoma preneha odstranjevanje žičnate ograje na meji s Hrvaško". S tem je komunajzarska oblast po presoji poslanke "ogrozila varnost in imetje preštevilnih slovenskih državljanov". Še več, zaskrbljena predstavnica ljudstva je ocenila, da vladna solidarna politika "utegne Slovenijo spremeniti v migrantsko prestolnico Evrope".

Ker poročil, da naj bi se Sloveniji približeval ogromen migracijski val, nismo zasledili nikjer, smo sklepali, da je to še ena zarota slovenskih medijev, ki po navodilih aktualne marksistične in boljševiške vlade naročajo novinarjem, da o tem ne smejo poročati. Naše bojazni so se izkazale za točne, saj imajo podobno prepoved tudi vsi mediji v državah, po katerih potekajo migrantske poti. Strašljivo. Tudi zato se je uredništvo Totega lista odločilo, da bo prekinilo medijski molk in manipulacije in v celoti raziskalo, kaj se v resnici dogaja. Napotili smo se iz države, da bi našli ta masovni migracijski val. In smo ga našli. Izjemni val skandinavskih, nemških, avstrijskih, čeških, madžarskih, poljskih in drugih migrantov je dobesedno preplavil hrvaške ceste, vendar smo pri njih zaznali dokaj nenavadno obnašanje - namesto proti obljubljeni deželi, Sloveniji, so se usmerili proti jugu naše sosede. Naši strokovnjaki za migracije so ocenili, da je to najverjetneje manever, s katerim želijo preslepiti slovenske mejne organe.

A se nismo ustavili, ker verjamemo, da poslanka ni nabijala tja v tri dni. Šele v Bosni in Hercegovini smo naleteli na manjše število migrantov - predvidevali smo, da gre za predhodnico oziroma izvidnico masovnega vala. Predstavljali smo se za levičarski medij in zamolčali naše tesne vezi z Nova24TV, Demokracijo in Siolom, zato so nam migranti iskreno povedali, da so skrbi Anje Bah Žibert, ki se je bojijo kot hudič križa, povsem odveč. "Poglejte, saj smo že v prvem in vseh drugih valih Slovenijo samo prečkali. Kdo bi si pa želel ostati v tej državi, lepo vas prosim? Naše poti vodijo k razvitim demokracijam. V Italijo, Avstrijo, Nemčijo in naprej na sever in zahod, ne pa v nazadnjaške in falirane države. Povejte Anji, da je Slovenija za nas samo tranzitna država," je dejal eden od migrantskih izvidnikov.

Na vprašanje, koliko ljudi še prihaja, je odgovoril: "No, skoraj nič. Ne vem, od kod vaši poslanki te informacije. Se vam ne zdi, da bi vašo državo že grški, makedonski, srbski, madžarski, črnogorski in hrvaški organi obvestili, da prihaja na tisoče ljudi ..." Nismo jim verjeli. Naša poslanka se ne moti. Tudi nam ne zaupajo, zato nas zavajajo. Na hitro smo se poslovili in nadaljevali iskanje vala. Ko ga bomo zasledili, bomo to takoj sporočili poslanki, da zavaruje Slovenijo.

Ko to poročamo, smo zasledili več valov na Jadranskem morju. Trenutno naši strokovnjaki preverjajo, ali so tudi ti grožnja nacionalni varnosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta