Tragično: Umrl je vnuk Roberta De Nira, novico je sporočila 19-letnikova užaloščena mama

A.L.
03.07.2023 15:16

"Bil si moje veselje, moje srce in vse, kar je bilo kdaj čisto in resnično v mojem življenju."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Umrl je Leandro De Niro Rodriguez, vnuk Roberta De Nira, novico pa je delila njegova mama in hči hollywoodskega igralca Drena De Niro. 51-letna igralka je na Instagramu delila tragično novico o smrti svojega 19-letnega sina.

"Moj čudoviti sladki angel. Ljubila sem te brez besed od trenutka, ko sem te začutila v svojem trebuhu. Bil si moje veselje, moje srce in vse, kar je bilo kdaj čisto in resnično v mojem življenju. Želim si, da bi bila zdaj s teboj," je zapisala.

"Ne vem, kako naj živim brez tebe, a bom poskušala nadaljevati in širiti ljubezen in svetlobo, ki si mi jo dal čutiti, ko sem postala tvoja mama. Bil si zelo ljubljen in cenjen in želim si, da bi te ljubezen lahko rešila. Zelo mi je žal. Počivaj v miru in večnem raju, dragi moj fant," še piše v čustveni objavi.

Leandrov oče, umetnik Carlos Mare, je na svoji strani na Instagramu objavil zatemnjeno sliko, a tragičnega dogodka ni komentiral.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta