Tragična obsedenost: Mladi igralec umrl, potem ko je prestal 12 lepotnih operacij, da bi bil čim bolj podoben Korejcu

D.Ži
26.04.2023 08:35

Njegov publicist pravi, da se je zavedal tveganja, a je bila želja premočna. Hotel je brado v obliki črke V, ki jo imajo mnogi azijski moški.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kanadski igralec Saint Von Colucci je umrl, potem ko je porabil 220.000 dolarjev za 12 operacij, da bi izgledal kot K-pop zvezdnik Jimin iz skupine BTS.

22-letni igralec je umrl v bolnišnici v Južni Koreji po zapletih po operaciji čeljusti. Na poseg se je podal, ker je želel v seriji igrati glasbenika. Tuji mediji poročajo, da je šel v soboto na operacijo, da bi mu odstranili vsadke iz čeljusti. Vstavili so mu jih novembra lani, a je prišlo do okužbe in so ga morali intubirati. Le nekaj ur pozneje je umrl.

"To je zelo tragično in zelo žalostno," je njegov tiskovni predstavnik Eric Blake povedal za Daily Mail.

Eric je s Saintom delal nekaj več kot eno leto. Pravi, da je šel v tem času 12-krat pod nož, prestal je posege, kot so lifting obraza, operacije nosu, vsadki, zmanjšanje ustnic in druge operacije. Trdi, da se je njegova stranka zavedala vseh tveganj operacije čeljusti, a je vseeno nadaljevala s svojim pogubnim načrtom.

"Bil je zelo negotov glede svojega videza. Imel je zelo kvadratno linijo čeljusti in brade, ta oblika mu ni bila všeč, saj se mu je zdela preširoka. Želel je obliko črke V, ki jo ima veliko Azijcev," je izjavil Eric.

Saint naj bi v kratkem končal snemanje korejske drame z naslovom Cogimar, kar v prevodu pomeni Lepe laži. Igral je enega od glavnih likov, serija naj bi med gledalce prišla oktobra.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta