(VIDEO) Anej Piletič in njegova žena presenetila z veselo novico

A.L.
20.12.2023 09:27

Kljub uspešni karieri mlajšemu od bratov Piletič veliko pomeni tudi družina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Najina sanjska hiša je skoraj končana," se je Anej pohvalil na instagramu.
Igor Napast

24-letni Anej Piletič in njegova žena Iza sta srečno poročena že dobri dve leti, zdaj pa je, kot kaže, napočil čas, ko razmišljata tudi o naraščaju. Glasbeniku so se pred meseci sicer na široko odprla producentska vrata v mednarodnih vodah, zato se je tudi nekoliko umaknil v ozadje bratskega dvojca BQL in osrednjo vlogo prepustil starejšemu bratu Roku.

Kljub uspešni karieri pa mlajšemu od bratov Piletič veliko pomeni tudi družina. Anej je namreč razkril, da sta z ženo tik pred tem, da se vselita v svojo hišo. 

"Najina sanjska hiša je skoraj končana," je v soboto zapisal v svoji instagramski zgodbi in ob tem objavil posnetek iz ene od sob. Kmalu se je oglasila tudi Iza, ki je objavila isti videoposnetek in skupno fotografijo, ob tem pa zapisala: "7 let nazaj se nisva niti poznala ..., zdaj pa drug drugega prepričujeva, kakšno sedežno bova imela v najini hiši, da je otroci ne bodo takoj zdelali. Najin dom je skoraj končan."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta