(VIDEO) Da, tudi Jennifer jih ima: Filmska zvezdnica pokazala še neviden del sebe in zbrala več kot 200.000 všečkov

D.Ži
09.06.2023 07:41

Ena najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic stavi na naraven videz, tokrat je sledilce spomnila, da je tudi ona že gospa v petdesetih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je sledilce na Instagramu razveselila z novim posnetkom, ki ga je delila z njimi. Brezčasno atraktivna zvezdnica se je pohvalila z novim izdelkom, ki ga uporablja na svojih laseh. Medtem ko je razpravljala o svojem novem odkritju, pa je iz njenih spetih las "svetilo" tudi nekaj naravno sivih pramenov. Kar, glede na to, da je Jennifer stara 54 let, res ni nič nenavadnega, a je njena naravna podoba mnoge presenetila in navdušila.  

"Ima sive lase, lepa je", "Za svoja leta izgleda super!", "Kakšna lepotica ..." so bili nekateri komentarji.

Reuters

Sive lase smo pri njej videli prvič, saj že od mladih let ohranja svojo značilno svetlo pričesko, pri kateri se frizerji poslužujejo tudi barv za lase. Oboževalci se strinjajo, da nekaj sivih las simpatično Jennifer le še polepša in ji zelo pristaja. Tudi sicer je zmeraj stavila na bolj naraven videz, brez dramatičnega ličenja in pretiranih lepotnih popravkov. Čas je vsekakor na njeni strani.

Reuters

Tudi sredi svojih petdesetih se Aniston ponaša s čudovito postavo, ki jo ohranja z redno telovadbo in zdravo prehrano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta