(VIDEO) Hrvaški voditelj gostjo najavil z lavorjem in pesmijo. Oglasila se je njegova soproga: Če ste vi normalni ...

D.Ži
26.05.2022 10:45

Ko je voditelj oddaje "Nedeljom u 2" začel prepevati o skrivnosti zdravih las, je bilo takoj jasno, kdo mu bo v studiu delal družbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hrt

Voditelj priljubljene HRT-jeve oddaje "Nedeljom u 2" Aleksandar Stanković je na zelo izviren način napovedal svojo naslednjo gostjo.

Stanković je na družbenih omrežjih objavil posnetek, na katerem sedi v beli srajci z lavorjem pred seboj in poje: "V čem je skrivnost zdravih las Ane Đurić?" Jasno, s tem je dal vedeti, da je njegova naslednja gostja predstavnica Srbije na letošnji Pesmi Evrovizije Ana Đurić  - Konstrakta.

"Malo zabave. Gostja Nu2 je Konstrakta," je voditelj zapisal v opisu videa, v katerem se mu je pridružila kolegica Maja Sever. Njegova objava je sprožila številne pozitivne komentarje, oglasila pa se je tudi njegova žena Željka.

"Bog, če ste vi normalni," je zapisala Željka, Stankovič pa je odgovoril: "Smeh je terapija."

"Bog daj nam zdravja in veselja v nedeljo", "Komaj čakam!" in "Zakon!" so le nekateri od navdušenih komentarjev. 

Konstrakta se je s pesmijo In corpore sano v Torinu uvrstila na visoko peto mesto, zanimivo bo slišati njene vtise o Evroviziji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta