(VIDEO) Njena družina je sesuta: Povsem nepričakovano umrla 36-letna tiktokerica, ki je ustvarila na milijone ogledov

D.Ži
17.04.2024 14:12

Prav nič še ni jasno. Le to, da ene najbolj priljubljenih spletnih vplivnic, ki je oboževala estrado, ni več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Umrla je priljubljena uporabnica omrežja TikTok Kyle Marisa Roth. 36-letnica je bila najbolj znana po tem, da je s sledilci delila vsebine o šovbiznisu in zvezdnikih, pohvalila pa se je lahko z več kot 193.000 sledilci na TikToku. Njeni videi so zbrali na milijone ogledov.

Njena družina je novico o smrti potrdila. Kyliejina sestra Lindsay je na Instagramu zapisala: "Moja sestra je umrla prejšnji teden. Še vedno ne vemo, kaj se je zgodilo. Toliko ljudi se je dotaknila s svojim humorjem, inteligenco, lepoto, aktivizmom ..."

Kyliejina mama Jacquie Cohen Roth se je prav tako poklonila spletni zvezdnici in na LinekdInu zapisala: "To ni platforma za deljenje osebnega življenja, vendar veliko mojih stikov na tej platformi sega leta nazaj in moram deliti to uničujočo izgubo. Moja hči Kyle je umrla. Dotaknila se je vaših življenj osebno in s svojim velikim delom na platformah. Kyle je ljubila in živela goreče. Zdaj nič nima smisla in več bomo razumeli v naslednjih dneh. Bodite prijazni drug do drugega, prosim."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta