(VIDEO) Turistka na Hrvaškem prvič poskusila sirov burek in razburila: "Bolje, da se takoj vrneš v Anglijo"

A.L.
10.04.2024 17:34

Da bo njena ocena sirovega naletela na negativne odzive, je turistko opozoril že njen brat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na TikToku kroži nov viralen posnetek, ki je razburil številne uporabnike tega družbenega omrežja. Angleški vplivnež in fotograf Tugs Ward, ki že nekaj let živi v Splitu, je objavil posnetek svoje sestre, ki je prvič poskusila sirov burek.

"Dober je," je ocenila jed ob prvem ugrizu, nato pa na bratovo vprašanje o tem, kako bi ga ocenila od 1 do 10, naredila "usodno napako", s katero se je zamerila ljubiteljem bureka. Jed je namreč ocenila z oceno šest. "Šest? Uf, ljudje bodo jezni," jo je takoj opozoril Ward. Ni se zmotil. 

@tugs_ward Sister trying Burek for the first time…. Hard one to please #croatia #hrvatska #croatiantiktok #burek ♬ original sound - Tugs Ward

"To je pita, burek je z mesom," je takoj pokomentiral eden od uporabnikov družbenega omrežja, medtem ko je drugi napisal: "Ocena 6? Samo? Bolje, da se takoj vrneš v Anglijo." "Šest? Ok, potem naj poskusi čevapčiče. Če jih oceni z manj kot 9, nima tukaj kaj iskati," je bil razburjen še en spletni komentator.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta