(VIDEO) Njegov odziv je zbral 2 milijona ogledov: Američan prvič poskusil bambus, vino s kokakolo in bil povsem iz sebe

D.Ži
16.04.2024 11:22

V našem delu Evrope precej samoumevna pijača, za ameriškega vplivneža pa revolucionarno odkritje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriški tiktoker, ki ustvarja profil Bar Chemistry, je prvič poskusil napitek, ki je na območju nekdanje Jugoslavije že desetletja zelo priljubljen. 

"Vsi pravijo, da gresta rdeče vino in kokakola zelo dobro skupaj. In v nasprotju z rdečim vinom in mlekom mi to zveni celo kot nekaj dobrega, zato ga bom poskusil," je dejal ameriški tiktoker, ki je nato svojim sledilcem povedal, da temu "koktajlu" na Balkanu pravijo "bambus".  

@barchemistry Replying to @Goose where they drink this at??? why dont we do this in america? 🤔 #wine #cocktails #bartender #bartending #mixology #barchemistry ♬ original sound - BarChemistry

"Iskreno povedano, to je šov. Kot sangrija z okusom kokakole," je navdušeno sklenil v videu, ki ga je videlo že več kot dva milijona ljudi. Sprašuje se, zakaj tega v ZDA ne pijejo pogosteje. "Mislim, da ima veliko sladkorja, zato je maček po tem verjetno hud," je dodal in pijači dal oceno 8,5.

V komentarjih so se seveda hitro oglasili Hrvati, Srbi, Bosanci ... "Tip je pravkar odkril bambus", "Balkanci temu pravijo bambus", "Vi Američani res ne veste ničesar", "Pa si ga končno odkril ...", je le nekaj komentarjev. 

Kolo in rdeče vino naj bi prvič zmešali Španci, leta 2013 pa so v Franciji začeli proizvajati vino z okusom kole (75 odstotkov grozdnega soka, 25 odstotkov vode, sladkor in aroma kole). Poimenovali so ga Rouge Sucette.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta