(VIDEO) Se je Lady Gaga zaročila? Na olimpijskih igrah v Parizu je izrekla nekaj nepričakovanega

D.Ži
29.07.2024 09:44

Glasbena zvezdnica in poslovnež sta v zvezi že od leta 2019, kot kaže, pa je diamantni prstan na njeni roki resnično zaročni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lady Gaga je s pompozno in zelo francosko točko odprla igre v Parizu.  
Profimedia

Lady Gaga je svojega partnerja, poslovneža Michaela Polanskega, ob srečanju s francoskim premierjem Gabrielom Attalom imenovala za svojega zaročenca, kar je prvič izrekla javno.

Slavni parček si je v olimpijskem mestu ogledal tudi nekaj tekem.  
Profimedia

Par se je udeležil tekmovanja v plavanju na olimpijskih igrah v Parizu, kjer so Lady Gaga posneli med pogovorom z Attalom. "To je moj zaročenec Michael," je pevka dejala francoskemu premierju.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony.  It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Attal je videoposnetek delil na svojem TikToku, pod objavo pa se je nabralo veliko komentarjev, ki se glasijo: "Gaga je zaročena!"

Aprila letos je pevka sprožila govorice o zaroki, potem ko so oboževalci na njeni roki opazili prstan z velikim diamantom.  

Lady Gaga je z Michaelom Polanskym v zvezi od leta 2019. Pevka je bila pred tem dvakrat zaročena, prvič s Taylorjem Kinneyjem, drugič s Christianom Carinom, a se ni poročila.

Med tekmovanjem gimanstiki se je Lady Gaga v Parizu srečala tudi z igralcem Tomom Cruisem. 
Profimedia

Zvezdnica je pela na otvoritvi olimpijskih iger v Parizu. Izvedla je pesem Zizi Jeanmaire Mon Truc en Plumes. Zapela je v francoščini, prisotne pa pozdravila z besedami "dobrodošli v Parizu". Ko se je spustila po stopnicah, je zaigrala na klavir in zapela refren pesmi. Bilo je prvič, da je Gaga nastopila na olimpijskih igrah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta