(VIDEO) Zgodilo se je, po 27 letih se je Natalija Verboten opogumila in odvrgla oblačila

D.Ži
06.09.2024 09:00

Naša lepa pevka je posnela že 28 spotov, a še v nobenem ni pokazala toliko. Navdušeni komentarji kar dežujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Verboten je tokrat šla še korak dlje. 
Osebni Arhiv

Lagali bi, če bi trdili, da je Natalija Verboten skozi kariero šla zapeta do vratu. Vse prej kot to. Dobro ve, kako zelo radi imajo poslušalci njene čare, ki jih je res v izobilju. Vsake toliko prijetno poboža domišljijo s kakšno globoko dekoltirano obleko ali razporkom, na dopustniških slikah smo jo videli tudi že v kopalkah, zlasti ob domačem bazenu in na hrvaški obali, v videospotu pa se v kopalkah še ni pokazala. Čas za spremembo. 

Še vedno ena naših najlepših pevk je z možem Dejanom Bojičem pred dnevi praznovala 16. obletnico poroke, hkrati je on praznoval tudi rojstni dan. Odpraznovala sta svoje, zdaj pa se vse vrti okoli Natalijine nove skladbe, ki jo spremlja tudi precej vroč spot. "Dragi moji, zgodilo se je! Po 27 letih na glasbeni sceni in 28 posnetih spotih sem končno zbrala pogum in prvič skočila v kopalke za svoj videospot," je zapisala na družbenih omrežjih in hkrati napovedala izid potencialne uspešnice, ki nosi naslov Amore Mio. Ob kratkem izseku ji sledilci sporočajo, da je videti odlično. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta