Zvezdnica Netflixovega šova razkrila: Znanec mi je v pijačo podtaknil drogo in me posilil

D.Ži
17.09.2024 10:05

Mislila je, da jima bo v njegovem stanovanju družbo delal še en prijatelj, a je gostitelj z njo imel drugačne namene.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mary Bonnet je v novi knjigi z javnostjo delila pretresljivo zgodbo. 
Profimedia

Zvezdnica Netflixove oddaje "Selling Sunset", nepremičninska agentka in podpredsednica Oppenheim Group, 44-letna Mary Bonnet, je napisala spomine z naslovom Selling Sunshine. V njih je spregovorila o travmatični izkušnji, ko jo je spolno napadel znanec.

V šestem poglavju knjige z naslovom "Rock Bottom" se Mary spominja vikenda pred približno desetimi leti, ko je sprejela povabilo prijateljičinega prijatelja, da bi se dobila. Človek, ki jo je posilil, se v knjigi imenuje Joe.

Joe, piše Bonnet, jo je prosil, da se srečata v njegovem stanovanju v Los Angelesu, kjer naj bi se jima pridružil še nek drug prijatelj. Ko je prispela v njegovo stanovanje, je ugotovila, da sta v njem sama. Joe ji je ponudil pijačo, za katero je rekel, da je koktajl z vodko.

Čez nekaj časa se je Mary začelo vrteti in njene veke so, kot pravi, postale težke. Na koncu se je onesvestila. "Ko sem se zbudila, sem bila na Joejevi postelji, z rokami privezanimi na njegovo vzmetnico in s hlačami okoli gležnjev," piše. "Bil je na meni in v meni," dodaja.

Bonnet se spominja, da je zbežala iz stanovanja in "kričala in se tresla" v svojem avtu. Pravi, da jo ta travmatična izkušnja zaznamovala.

"Posledice tiste noči me še vedno preganjajo. Nikoli ne grem v hiše ljudi, ki jih ne poznam. Ne bom sama z nobenim moškim, s katerim nisem prijateljica vsaj pet let ali ki je 100-odstotno gej, tako da vem, da sem varna," piše.

Po incidentu se je Bonnet zanesla na prijatelje, med drugim na kolegico iz Netflixove oddaje Amanzo Smith. Po posilstvu je z njo odšla v New York. Podprl jo je tudi Jason Oppenheim, s katerim je nekoč bila v zvezi. Knjiga "Selling Sunshine" bo izšla 24. septembra, knjiga pa poleg posilstva govori tudi o materinstvu, ločitvah, toksičnih odnosih in osebnih trenutkih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta