Zvezdnica uspešne serije spregovorila o zlorabah: "Bivši me je omalovaževal in žalil. Govoril mi je, da sem k ..."

D.Ži
10.02.2023 10:55

Razposajena in ljubka Lily Collins je spregovorila o hudi bolečini, ki jo še iz prejšnje zveze nosi v sebi. Travme so ostale, a jih počasi zdravi nova ljubezen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lily je svet očarala z glavno vlogo v Netflixovi seriji Emily v Parizu.
Profimedia

Lily Collins je bila gostja v podcastu We Can Do Hard Things in v njem spregovorila o svojem odnosu z bivšim fantom, ki naj bi jo omalovaževal. "Zame je bilo to toksično ljubezensko razmerje verbalna in čustvena zloraba," je razkrila 33-letna zvezda uspešne Netflixove serije Emily v Parizu.

"Klical me je 'Mala Lily' in uporabljal grozne besede o meni, tudi glede tega, kaj sem oblekla, govoril mi je, da sem kurba. Bile so to grozne in omalovažujoče besede. Molčala sem, začela sem se počutiti udobno v tišini," pravi Lily in dodaja, da jo je sčasoma zaradi tega začelo skrbeti.  

Srečno zaljubljena. Lily Collins in Charlie McDowell 
Profimedia

"Zdaj imam čudovitega moža, a preteklost se lahko vrne"

Danes je igralka srečno poročena s Charliejem McDowellom, a trdi, da se še vedno spopada s travmami. "Situacija je drugačna kot pred 10 leti. Čeprav imam danes zdrav odnos, se preteklost kak dan tudi vrne. Gre za tisočinko sekunde ali manj," pravi.

Profimedia

"Črevesje odreagira, srce začne utripati in nenadoma se vrneš v trenutek, ko ti je nekdo nekaj rekel pred 10 leti. A nisi več tam. To je strašno težko. Zdaj imam v življenju svojega čudovitega moža, ki me podpira, komunicirava in se pogovarjava o vsem," priznava.

Profimedia

Čeprav ni razkrila identitete svojega bivšega partnerja, so jo v preteklosti povezovali s številnimi igralci, med drugim s Taylorjem Lautnerjem, Zacom Efronom, Chrisom Evansom in Nickom Jonasom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta