Noro dober posel: Toliko sta Harry in Meghan zaslužila s snemanjem svoje tarnanja polne serije na Netflixu

D.Ži
12.12.2022 10:40

Kraljeva družina je ogorčena, gledalci pa razočarani nad serijo, v kateri slavni par bolj ali manj le pogreva že znane informacije in se predstavlja v vlogi žrtve. V zameno za milijone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nova Netflixova dokumentarna serija Harry&Meghan je v javnosti sprožila burne odzive. Večinoma ne prav dobre. Serijo so nekateri poimenovali kar "ameriški propagandni škart", princ Harry in vojvodinja Meghan pa sta spet na udaru kritik, saj sta zgodbo o izstopu iz kraljeve družine izrabila za osebne in finančne koristi.

Minuli četrtek so izšle prve tri epizode serije, v katerih razvpiti par pove vse o svoji zvezi, od samih začetkov do bolečih trenutkov, s katerimi sta se morala soočiti.

Vsi pa se sprašujejo le eno. Koliko natančno je stalo, da sta kraljevska ubežnika z javnostjo delila vse te intimne in zanju težke trenutke?

Po poročanju tujih medijev sta Harry in Meghan za snemanje serije prejela 100 milijonov dolarjev. A to je le del njunega zaslužka v zameno za razgaljanje. 

Meghan in Harry sta namreč po tem, ko sta se odločila umakniti od plemiških dolžnosti, ne pa tudi vseh privilegijev kraljeve družine, zgradila medijski znamki, prek katerih želita povedati svojo zgodbo.

Ustanovila sta medijski podjetji Archwell Audio in Archwell Productions, Meghan pa je na Spotifyju pod svojo produkcijsko hišo lansirala podkast Archetypes, kjer je za tri leta snemanja obrnila 18 milijonov dolarjev.

Poleg tega je Harry podpisal tudi pogodbo v vrednosti 20 milijonov dolarjev za objavo svojih spominov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta