Je sledil tudi vam? Razkrite podrobnosti skrivnega Instagram profila princa Harryja. Takšne slike je objavljal ...

D.Ži
16.12.2022 10:30

Princ Harry je v razvpiti dokumentarni seriji na Netflixu razkril podrobnosti o skrivnem profilu na priljubljenem družbenem omrežju in kako je tam spoznal Meghan Markle.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry je razkril doslej neznane podrobnosti o svojem zasebnem Instagram profilu in o tem, kako je na priljubljenem družbenem omrežju naletel na Meghan Markle. O tem je spregovoril v dokumentarni seriji Harry & Meghan, ki te dni na Netflixu dviga oblake prahu in spravlja pristaše britanske kraljeve družine ob živce.

Profimedia

Harry je gledalcem razkril, da je med brskanjem po omrežju naletel na ameriško igralko v videu, kjer je skupaj z njunim skupnim prijateljem uporabila filter s podobo kužka. Prikazani so bili tudi posnetki še nikoli videnih fotografij divjih živali, ki jih je posnel, njegov profil pa se je imenoval SpikeyMau5, poznavalci trdijo, da ima vzdevek skrit pomen. 

"Z Meghan sva se spoznala prek Instagrama. Brskal sem po svojem viru novic in eden od najinih skupnih prijateljev je tam objavil video z njo," je razkril.

Meghan je dodala, da se ji je zdel najboljši možni način oceniti princa kar na Instagramu, ne da bi brala zgodbe o njem na internetu.

Profimedia

"Prosila sem prijatelja, če lahko vidim njegov zid," je razkrila Meghan. Ostalo je zgodovina.

Na Harryjevih instagramovskih fotografijah, ki so jih v dokumentarcu pokazali prvič, vidimo divje živali v naravi in ​​sončne zahode, ki jih je posnel v Bocvani. V zbirki je bila tudi fotografija, na kateri je pokazal svojo zabavno plat. Na plaži je naredil stojo. Na drugi fotografiji vidimo, kako skrbi za poškodovanega nosoroga.

"Pregledala sem fotografije in vse so bile čudovite," je dejala Meghan.

Profimedia

Kraljeva biografa Omid Scobie in Carolyn Durand trdita, da je bil Harryjev zasebni profil na Facebooku aktiven leta prej pod vzdevkom "Spike Wells", ki so mu ga nadeli častniki Scotland Yarda. Kar se tiče izbire imena za Instagram račun, britanski mediji poročajo, da je SpikeyMau5 mešanica njegovega vzdevka in poklona enemu njegovih najljubših glasbenikov, Deadmau5.

Profimedia

Približno v času njunega prvega srečanja je Meghan začela slediti skrivnostnemu profilu na Instagramu pod imenom SpikeyMau5, na katerem ni bilo videti uporabnikovega obraza, temveč le podobo miške, a šlo je pravzaprav za Harryjev zasebni profil, ki danes ni več aktiven.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta