.

Saša Britovšek Saša Britovšek
20.10.2017 20:29
"Televizijska soočenja imajo kljub velikemu preboju družbenih omrežij močan vpliv na odločitev volivcev, predvsem tistih še neopredeljenih," meni Darja Zgonc.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
POP TV
Zadnje veliko predsedniško soočenje pred začetkom volilnega molka bo potekalo pod vašo taktirko. Čeprav se morda na prvi pogled ne zdi tako, imate v rokah precej pomembne vajeti za končno odločitev volivk in volivcev, kako gledate na to?
A za vami je kar nekaj tovrstnih oddaj v preteklih letih. Kolikokrat ste že soočali predsedniške kandidate? Bi katero leto še posebej izpostavili?
Jasno je, da je, ko gredo volilne kampanje proti koncu, tudi nervoza večja. Kako izurjen mora biti voditelj, da lahko "obvlada" kandidate?
Od mandata do mandata se spreminjajo tudi načini nagovarjanja volivcev? So se pred leti želeli in uspeli osredotočati na druge teme?
Gotovo imate tudi vi vsakič med gosti v studiu svojega favorita, se je težko distancirati? Kako opravite s tem?
Ste že kdaj prav med svojo oddajo soočenj prišli do odločitve, čigavo ime boste obkrožili na dan volitev?
Letos na Pop TV napovedujete za 20. 10. soočenje, kot ga še nismo videli, ogromen studio z najnovejšo virtualno tehnologijo? To verjetno tudi od vas zahteva posebne priprave.
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta