Bivši predsednik Pahor prodaja "predsedniško" katro. Kam bo šel denar zanjo

Gr.G.
30.01.2023 11:38

Renault 4 je star več kot 32 let, njegova ljubezen pa je bila več kot 20 let, je Borut Pahor povedal v videu, ki ga je objavil na instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tit Košir

Prodajam katro, Renault 4 GTL, letnik 1991," je na družbenih omrežjih objavil nekdanji predsednik Borut Pahor. Zapisal je še, da bo kupnino podaril otrokom, ki se borijo z rakom, več informacij pa bo podal v naslednjih dneh.

Že pred nekaj dnevi je na instagramu objavil, da njegova katra tudi uradno postaja starodobnik. "Postopek sploh ni tako enostaven, kar je tudi prav, starodobniki si to zaslužijo," tako Pahor. Več kot 30 let staro vozilo si je ogledal tehnični komisar, bivši predsednik pa piše, da je bil z njim zelo zadovoljen, celo navdušen.

Objave so uporabniki družbenih omrežij množično komentirali. Veliko se jih nostalgično spominja svojih prvih avtomobilov, Klavdija Brumen pa je na facebooku v komentarju zapisala, da se tudi Bolfenško društvo ljubiteljev stare tehnike Trnovska vas zelo zanima za avtomobil, "ker imamo radi stara vozila in predmete in bi jo z veseljem odkupili in tudi uporabljali kot vozilo ki ga naši otroci ne poznajo." 

Da je bila katra njegova ljubezen več kot 20 let, je Borut Pahor povedal v videu, ki ga je objavil na instagramu. Pod videom pa je tudi komentar, da ta katra sodi v muzej in komentator predlaga tistemu, ki jo bo kupil, naj jo tudi podari muzeju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta