Brezskrbne počitnice za vas in vašo denarnico

Pred vrati je poletje, ko si lahko vzamemo nekaj več časa zase in se brezskrbno spočijemo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nova KBM

Naj pa ne bo brezskrben vaš odnos do financ in varnosti, zato pred dopustom ali potovanjem poskrbite za primerno zavarovanje in se pripravite na nepričakovane dogodke.

Skočite v poletje brez skrbi

Na žalost se tega po navadi zavemo, ko je že prepozno in se znajdemo v tuji državi v nezavidljivi situaciji. Turistično zavarovanje vas lahko reši pred zapleti, saj vključuje 24/7 asistenčni center, ki ga za pomoč pokličete v primeru nezgode, kritje stroškov ambulantnega zdravljenja, bolnišničnega zdravljenja in mnogo več.

Turistično zavarovanje lahko enostavno sklenete kar med drugimi bančnimi opravki, ki jih morate urediti pred potovanjem v tujino, v eni izmed poslovalnic Nove KBM ali prek spleta na spletni strani nkbm.si/online-turisticno-zavarovanje. V tem primeru boste pogodbo in preostalo potrebno dokumentacijo podpisali digitalno in jo prejeli na elektronski naslov. Pred odhodom v tujino je koristno skleniti tudi zavarovanje kartic in osebnih predmetov, ki krije krajo ali izgubo vseh kartic Nove KBM. Če se vam pripeti izguba ali kraja kartice, v Novi KBM priporočajo, da kartico nemudoma blokirate in tako preprečite zlorabo kartice. To lahko enostavno storite na daljavo tudi v mobilni ali spletni banki.

Ena kartica za vse, kar potrebujete

Nova KBM

Dopust naj bi bil odmik od skrbi, vendar pa vseeno za marsikoga pomeni velik enkratni finančni vložek. V pomoč je lahko kartica Visa z odloženim plačilom Nove KBM, ki jo lahko uporabljate na dva načina. Omogoča odloženo plačilo, pri katerem znesek poravnate šele v naslednjem mesecu, in sicer na dan, ki ga sami izberete: 8., 18. ali 28. v mesecu. Če želite, pa lahko strošek večjega nakupa razdelite na 2 do 24 obrokov in si tako stroške razporedite čez več mesecev.

Na obroke lahko razdelite zneske v vrednosti od 50 do 10.000 evrov in s tem razbremenite svoj mesečni proračun. Nakup lahko na obroke razdelite tudi pozneje v spletni banki Bank@Net ali mobilni banki mBank@Net – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico.

Varno plačevanje

Plačevanje s karticami Visa je priročno tudi v tujini, saj se tako izognemo visokim provizijam na bankomatih v turističnih krajih. Pred zlorabami kartic nas lahko obvaruje varnostni SMS, ki služi za obvestila o bančnih transakcijah, vi pa ste vedno na tekočem z dogajanjem na vašem transakcijskem računu.

Z osebno debetno kartico Visa Nove KBM pa lahko popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na bankomatih večine članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.