Družina Đoković v šoku: Storilci okradli in zvezali Jeleninega dedka

M.R.
26.07.2018 15:52

Družina Đoković je pretresena. Sinoči sta namreč dva nasilneža vdrla v hišo dedka Jelene Đoković, žene srbskega teniškega asa Novaka Đokovića, ga ugrabila in odpeljala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelena in Novak Đoković
Reuters

85-letnega Miloslava Radisavljevića so na polju koruze zvezanega našli uslužbenci elektro podjetja, poroča srbski portal B92. Privezan naj bi bil za železno konstrukcijo. Predsednik občine Ljig, kjer se je vse skupaj dogajalo, Dragan Lazarević pa je dejal, da je šlo za poskus ugrabitve. 
"Našli smo ga zvezanega z lisicami za betonsko ograjo na polju koruze, kjer je klical na pomoč. Povsem naključno je šel mimo direktor komunalnega podjetja, ki je slišal klice in priskočil na pomoč. Večkrat smo poklicali njegovo hčerko Vero Mitić, Novakovo taščo, ki pa je trenutno v Motne Carlu. Rekla nam je, da je njen brat dobil več sporočil z zahtevo o odkupnini v višini dveh milijonov evrov," je po poročanju srbskega spletnega portala B92 povedal Lazarević. 
Kmalu za tem pa je policija objavila nekoliko drugačno zgodbo. Dejala je, da ne gre za ugrabitev, ampak nasilništvo. "Pripadniki ministrstva za notranje zadeve so v Ljigu zjutraj našli osemdesetletnega moškega, ki je bil zvezan za železno konstrukcijo. Na telesu ni imel vidnih poškodb. Policija je takoj opravila pogovor z najdenim moškim, ki je ob tem dejal, da sta okoli 3. ure v njegovo hišo vdrla dva zamaskirana moška, ki sta mu iz denarnice vzela okoli 26.000 dinarjev (dobrih 220 evrov) in mobilni telefon, nato pa sta ga odvlekla iz hiše, ga zvezala za konstrukcijo daljnovoda, ki se nahaja v bližini hiše," so sporočili policisti in dodali, da storilca še iščejo. 
Tiskovni predstavnik Đokovićevih je dejal, da je celotna družina pretresena. "Miloslav, ded Jelene Đoković, zaradi nastalih okoliščin ni sposoben dajati izjav medijem, prav tako ne Novak ne Jelena. Se pa zahvaljujejo policiji za hiter odziv. Ker je preiskava še v teku, prosijo javnost za razumevanje," so sporočili predstavniki družine srbskega teniškega igralca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta