(FOTO) Tako ganljivo sporočilo je Novak Đoković posvetil svoji ženi

Denis Živčec Denis Živčec
26.09.2017 12:29

Skupaj čez viharje. Novak Đoković in Jelena že dvanajst let uživata v zakonski sreči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Neustrašen borec na igrišču, zasebno pa očitno do ušes zaljubljen, raznežen mož. Novak Đoković, srbski teniški zvezdnik, nikoli ni skrival, da je njegova največja podpora pri vseh izzivih, s katerimi se spopada, žena. Dvanajst let traja njuna ljubezen, ki je, kljub tabloidnim člankom o domnevnih razpokah in neurjih, očitno še vedno trdna. Svojo Jeleno je spoznal še v letih, ko je Novak bil daleč od svetovne zvezde.

Spoznala in zaljubila sta se stara le osemnajst let. Da ima žena v njegovem življenju še vedno prvo mesto, dokazuje tudi romantična fotografija, ki jo je s svojimi oboževalci delil na Instagramu. "Dvanajst let skupaj z mojo ljubeznijo. Ljubim vsako minuto," je pripisal in zbral že skoraj 200 tisoč všečkov. Kako jih tudi ne bi, ko pa sta z Jeleno eden najlepših parov na športni sceni.

{instagram}https://www.instagram.com/p/BZZMaI2Dp_A/?taken-by=djokernole{/instagram}

Lani so se italijanski mediji razpisali o lepi Indijki z imenom Deepika Padukone, na katero naj bi Jelena bila ljubosumna celo do te mere, da naj bi zahtevala delitev bančnega računa, na katerem je več kot 140 milijonov dolarjev.  Tenisač je takrat v intervjuju za La Gazzetta della Sport dejal, da se je sicer res srečal s težkimi življenjskimi situacijami, ki pa so ga le okrepile. Govorice o ločitvi je zanikal. Deepika velja za eno najbolje plačanih bollywoodskih igralk, v njeni družbi pa so ga opazili med večerjo v Los Angelesu. Pojasnil je, da je indijska zvezdnica dobra prijateljica njega in Jelene.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta