Ganljivo: Poklon Mariah Carey za žrtev terorističnega napada

A.L.
13.12.2017 16:10

Pevka si je na koncertu v Manchestru v spomin na žrtev oblekla njegovo jakno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pevka se je pokojnemu oboževalcu poklinila dvakrat.
Reuters

Mariah Carey se je nedavno poklonila Martynu Hettu, ki je maja letos izgubil življenje v terorističnem napadu v Manchestru.
29-letni Marthyn je bil velik oboževalec ameriške pevke in se je tik pred smrtjo z njo tudi srečal, s čimer so se mu uresničile sanje.
Po njegovi smrti je pevka z ganljivo gesto navdušila Marthynove svojce. Posnela je video, ki se je vrtel na njegovem pogrebu. V njem je povedala, da je srečna, da ga je lahko spoznala, hkrati pa je prepričana, da mladenič sedaj pazi na vse, ki jih je imel rad.
{twitter}https://twitter.com/RussellHayward/status/940335227683201031{/twitter}
Šest mesecev po smrti 29-letnika je pevka navdušila še z drugo gesto. Russel Hayward, Marthynov prijatelj, je pevko prosil, da si v spomin nanj nadene njegovo jakno, kar je storila. Po dogodku je Russel ganjeno zapisal: "Najlepša hvala, Mariah. S tem, ko sem vas spoznal, so se mi uresničile sanje. In hvala, da ste oblekli njegovo jakno. Podarili ste mi spomin, ki ga bom hranil za vedno."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta