Horoskop: Tehtnice boste zaradi nekoga kuhale zamero, leve čaka nagrada

14.04.2024 00:01

Kaj pravi horoskop za vaše nebesno znamenje?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oven

Svoje življenje boste oblikovali svobodno in brez pomislekov, drugi bodo težko vplivali na vas. Izvedeli boste, da je objekt vašega poželenja vse prej kot vreden truda. Prevzemite iniciativo za spremembe.

Bik

Sami sebe boste kritizirali zaradi prevelikega zaupanja v nekega človeka, po drugi strani pa opravičevali napake drugih. Dobro premislite o besedah nekaterih ljudi in ne sprejmite takoj prepričanja, ki vam ga bodo ponujali. Težave na delovnem mestu.

Dvojčka

Hrepeneli boste po novostih in želeli povezati svoja predvidevanja s pričakovanji. Pripravljeni boste prevzeti vlogo učenca, a le do meje, da boste lahko še vedno sami svobodno izbirali pot. Namesto da občasno kuhate zamero, se pogovorite in začnite znova. Pogumno!

Rak

Po svojih izkušnjah boste iskali rešitev za druge in hoteli povezati ves svet. Nikar ne hitite, temveč delujte postopoma. Otresite se misli na prihodnost in se osredotočite na sedanjost. Ob tem boste deležni globokih življenjskih resnic. Čustveni svet bo stabilen.

Lev

Ugodni tokovi se bodo kazali na vseh področjih. S svojo energijo boste stopali v ospredje, seveda po svoje. Precej časa boste posvečali skrbi drugih, ne da bi vas kakorkoli zmotil njihov odziv. Svojo moč boste izžarevali močno in prijazno. Nagrada!

Devica

Če si želite pozornosti nadrejene osebe, se z njo pogovorite. S tem boste pokazali, da mislite resno. Poleg tega vaši čari najbolje delujejo v živo. Sposobnost logičnega razmišljanja vam bo v veliko pomoč pri odločitvah in svetovanju. Sreča je na strani pogumnih.

Tehtnica

Zaradi nekoga boste kuhali zamero. O tem ne razglabljajte sami pri sebi, temveč se odkrito pogovorite. Zaradi potrebe po intimni varnosti boste premagovali ovire in delovali vztrajno ter se dotaknili cilja. Finančne zadeve boste zaključili zelo uspešno.

Škorpijon

Zaradi delovne rutine boste nekoliko nemirni, saj vam je ne bo uspelo zapolniti z novimi idejami. Počeli boste le tisto, kar vam bo prinašalo koristi. Ne boste pa imeli niti minute miru, nenehno boste iskali zaposlitev zase in druge. Raje pojdite v naravo.

Strelec

Dokaj hitro se boste začeli dolgočasiti ob tistih, ki bodo delovali po sistemu, ki bo vseboval počasen ritem in zastarele prijeme. Vaša čustvena energija bo močna, prav tako vitalnost. Urejanje tistega, kar se vam še pred časom ni dalo, vam bo v zabavo.

Kozorog

Izkoristite priložnost za navezovanje novih znanstev in prijateljstev ter si s tem odpirajte možnosti za poslovni in družabni prodor. Če delate z ljudmi, je pomlad idealna, da postavite stvari na svoje mesto. Nikar pa se pretirano ne ženite za svojimi cilji. Vzemite si čas za pogovor.

Vodnar

V vas se bo naselila prevelika samokritičnost, kar bi vas lahko oviralo pri delu. Motila vas bo nedoslednost nekega človeka. Vztrajali boste pri svojih motivih za delovanje in dosegali prvo mesto, toda za marsikoga preveč oblastno. Bodite bolj sočutni.

Ribi

Čeprav bo okoli vas bliskalo, bo tudi in predvsem poučno. Jasnost uvidov bo neverjetna, le sposobni boste morali biti sprejeti resnico takšno, kot je. Razlog, da boste veliko pridobili, bo tičal v svetu čustev, ki bo dajal polno oporo in dvigal pogum. Čutili boste varnost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta