(HOROSKOP) Ovni, pozor, na obzorju so težave, pri rakih obstaja nevarnost za glavobole in migrene

Večer Večer
10.03.2024 00:01

Kakšna je napoved za vaše nebesno znamenje?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

OVEN

Bodite previdni, kajti na obzorju so nove težave, ki zahtevajo takojšnjo rešitev. Potegnite črto in si končno priznajte, da želite več, kot imate trenutno na razpolago. Poskrbite za sprostitev s športom ali s sprehodi.

BIK

Zapletena situacija v zakonu, ki traja že nekaj časa, se bo rešila vam v prid. Čas je, da končno začnete razmišljati tudi o svojih napakah. S prepočasno reakcijo bi lahko zamudili marsikatero priložnost na poslovnem področju. Ni še pravi čas za menjavo službe.

DVOJČKA

Čim prej se lotite reševanja zakonskih in družinskih problemov, ki so posledica vašega trmastega značaja! Pozabite na stare zamere in si raje postavite vprašanje, kaj je bistvo vašega življenja, živeti ali ljubiti. Ne bojte se nobenih drastičnih sprememb.

RAK

Skušali boste prevladovati nad partnerjem, a vam ne bo uspevalo, zato boste svojo rušilno moč usmerjali predvsem vase, pri čemer obstaja nevarnost za glavobole in migrene. Sledi obdobje, ki vas bo preplavilo s strastmi in neizmerno željo po izražanju zadrževanih čustev.

LEV

Čakajo vas dobro emocionalno počutje ter spoznavanje novih ljudi in navezovanje prijateljskih vezi z njimi. Vezani levi boste morali spremeniti nekatere nazore iz preteklih let. Vse, kar se je do zdaj skozi pretekla obdobja nakopičilo, je treba podrobno analizirati.

DEVICA

Zaradi obilice dela boste izčrpani, zato boste zanemarjali družinsko življenje. Vsako odločitev sprejmite odgovorno, z mislijo na dejstvo, da se boste s pravilno odločitvijo rešili velikega bremena. Čaka vas nekaj pomembnih sestankov, poslovnih dogovorov in potovanj.

TEHTNICA

Spoznali ste osebo, ki vam je zmešala glavo, tako prijateljsko kot ljubezensko. A od te zveze ne pričakujte nič resnega, najmanj pa možnost za sklenitev novega ljubezenskega razmerja. Kaže, da bo na poslovnem področju veliko priložnosti za napredovanje.

ŠKORPIJON

Obiskala vas bo velika ljubezen iz preteklosti in obnavljali boste dobre stare čase, pustila pa vam bo grenak priokus. Odkrijte svojo plat problema v ljubezni, za neuspeh ne krivite drugih. Še naprej se boste srečevali z grehi iz preteklih let.

STRELEC

Vaše ljubezenske puščice že nekaj časa streljajo v prazno ali v napačno tarčo. Kar veliko časa boste potrebovali, da se poberete od čustvenih razočaranj iz preteklosti. Rane boste celili v objemu nove ljubezni. Bodite bolj odkriti do svojih prijateljev.

KOZOROG

Vaša čustva so razburkana, vašo notranjost pa so zajela nevihtna obdobja, zaradi tega se vas bodo bližnji izogibali. Probleme rešujte sproti. Pred vami je skromno in nemirno ljubezensko življenje. Pazite na zdravje.

VODNAR

Prihaja čas izrednih čustvenih pretresov. Čeprav ste čustveno okorni, se boste v tem tednu bolj odprli in znali izkazati ljubezen. Ker ste nekateri že v preteklosti nalagali denar v varne naložbe, se vam bodo rezultati teh naložb obrestovali vse leto.

RIBI

Čakajo vas korenite spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na emocionalni razvoj in napredek v medsebojnih odnosih. Ne prepuščajte se samo naključjem in vaši priljubljeni frazi, da morajo drugi spremeniti odnos do vasi. Konflikte zgladite takoj. Sprostite se.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta