Iščete popolno destinacijo za dopust? Raziščite Jadransko obalo

V Valamarjevih hotelih, kampih in apartmajih vzdolž celotne jadranske obale lahko vsakdo najde svoj popolni kotiček

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Valamar

Statistični podatki kažejo, da Slovenci poletni dopust še vedno najraje preživljamo na Jadranski obali, bodisi z družino ali prijatelji bodisi v paru z ljubljeno osebo. Hrvaška obala je priljubljen cilj zaradi bližine, čistega morja, poznavanja jezika, urejenosti namestitev in možnosti za raznovrstne aktivnosti. Tako je pri izbiri počitniškega kraja še največja dilema, ali izbrati kamp, hotel ali apartma.

Valamar

Eden največjih upravljalcev kampov in hotelskih namestitev na Hrvaškem je družba Valamar, v njenih hotelih najdejo po svoji meri ukrojeno ponudbo tako družine z otroki kot odrasli vseh generacij. Posebno pozornost posvečajo tako imenovanim milenijcem, ki uveljavljajo povsem nove potovalne navade. Z vsakoletnimi investicijami v Valamarju skrbijo, da so njihovi gostje na dopustu vsestransko zadovoljni in se vedno znova radi vračajo. Veliko skrb pa v Valamarju posvečajo tudi trajnosti svojih kapacitet in njihova prizadevanja niso ostala neopažena.

Valamar Isabella
Valamar

Pomembna prednost Valamarjevih hotelov in kampov je njihova lega neposredno ob morju, da lahko gostje že z jutranjo kavo vsrkajo edinstveni vonj borovcev in aerosolov, zvečer pa na hotelskem balkonu ali promenadi uživajo v čudovitem sončnem zahodu. Ker ima Valamar svoje kapacitete vzdolž celotne jadranske obale, boste na njihovi spletni strani zagotovo našli primerno nastanitev po svojem okusu.

Najbliže Sloveniji: Istra in Kvarner

Najbliže Sloveniji so Valamarjevi hoteli in apartmaji v Poreču. Skupno jih je devet, med njimi je posebno zanimiv resort Isabella na otočku Sveti Nikola, ki je dosegljiv v petih minutah vožnje z ladjo iz središča Poreča. Na vzhodni obali Istre ima Valamar skupno štiri resorte v Rabcu. Med borovim gozdičkom in prodnato plažo se denimo skriva Girandella Valamar Collection Resort, priljubljen tako pri družinah z otroki kot pri najzahtevnejših gostih, vajenih največjega udobja.

V Kvarnerju so njihovi hoteli na otokih Krk in Rab, na slednjem posebej izpostavljajo San Marino Resort v Loparju, ob Rajski plaži, eni najboljših peščenih plaž na Hrvaškem. V Dalmaciji pa so Valamarjeve namestitve v Makarski, Dubrovniku in na otoku Hvaru, tam denimo razpolagajo s 15 novimi eko vilami, med katerimi imajo nekatere dostop do zasebnega bazena.

Valamar

Letošnje novosti

Kot rečeno, Valamar neprestano vlaga v posodobitve in nove storitve, s katerimi svojim gostom bivanje naredi še lepše in zanimivejše. V Makarski so denimo letos posodobili Sunny Resort: prenovili so vseh 258 sob, od tega jih je 171 dobilo popolnoma novo podobo, uredili so nova igrišča in prenovili restavracijo ter lounge bar. V Poreču so v hotelu Parentino preuredili sedem standardnih družinskih sob, zgradili velnes na prostem in uredili bike center s pump trackom. Tudi v Rabcu so izboljšali ponudbo hotela Sunny, prenovili so vse sobe, restavracijo in javne površine ter opremili nove igralnice. Na Hvaru so v resortu Amicor postavili novih 33 eko hišk, uredili infrastrukturo in dodali še več možnosti za rekreacijo. Posodobili so tudi ponudbo hotela Lacroma v Dubrovniku.

Valamar

Investirali pa so tudi v posodobitev parcel v kampih, da lahko gostom ponudijo še boljšo izkušnjo počitnic za popoln oddih in polnjenje baterij. Dopust pri njih je vedno kombinacija sproščanja na plaži, športnih aktivnosti in odkrivanja lokalnih znamenitosti ter kulinaričnih posebnosti. Ob vsem tem pa Valamar veliko pozornosti posveča tudi varovanju okolja in trajnostnemu bivanju.

Valamar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.