Izkoristite otvoritveno ponudbo s 40% popustom v novem Hotelu Švicarija****

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.05.2023 00:00

Pod obronki Paškega Kozjaka, v zavetju mogočnih gozdov boste našli odličen kraj za oddih in sprostitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Prenovljen Hotel Švicarija, nekdaj Schweizerhof, vas bo prevzel s čudovitim ambientom, popolno uigranostjo moderne elegance in ohranjene arhitekture tipične alpske švicarske hiše. V njem boste doživeli pristen občutek preteklosti, kot so ga doživeli gostje davnega leta 1872, ko je hotel prvič odprl svoja vrata. Bil je poznan kot eden lepših hotelov v Avstro-Ogrskem cesarstvu in ponos Dežele Štajerske.

Izkoristite otvoritveno ponudbo s 40% popustom v Hotelu Švicarija, ki velja še do 22. junija.

Arhiv naročnika

Hotel se danes poleg moderno opremljenih sob, pohvali z lastnim Sauna Spa s finsko in turško savno, kjer lahko izkoristite zdravilno moč savn ter revitalizirate vaše telo. Po savnanju se na zunanji terasi osvežite s termalno prho ali pa se ohladite v lesenem kneipp čebru.

Arhiv naročnika

V hotelu se nahaja tudi restavracija in kavarna, fitnes, business room za sestanke in organizacijo dogodkov.

S svojo umeščenostjo je Hotel Švicarija prava izbira za vse navdušence nad neokrnjeno naravo, aktivnim oddihom in sprostitvijo stran od mestnega vrveža. Že pogled skozi okno sobe vas premami, da se sprehodite skozi 200-letni zdraviliški park, v katerem se nahaja tudi Pitnik termalne vode.

Arhiv naročnika

Raziščite hribovito okolico Term Dobrna in se podajte na katero izmed mnogih pohodnih poti vse do jame Ledenice ali v dolino mlinov z 450 let starim ohranjenim Volkovim mlinom. Obiščite domačijo Lamperček, kjer lahko opazujete več kot sto glavo množico jelenov, muflonov in damjakov na domačiji. Dobrna je odlično izhodišče tudi za kolesarjenje in kratke izlete do Velenjskega jezera, Celjskega gradu, Centra vesoljskih tehnologij Noordung ali Fontane piva.

Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.