​Kaj je superzavest in kako vstopamo vanjo?

Maja Furman
17.04.2024 10:57

9. maja bomo v Narodnem domu v Mariboru govorili z Asyo Širovnik Moškon o spoznavanju svoje notranje narave in kako več dobrega prikličemo v svoje življenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Asya Širovnik Moškon
Osebni Arhiv

Asya Širovnik Moškon je transcendentalna psihoterapevtka, mednarodno priznana duhovna učiteljica in avtorica knjig Kdo ustvarja mojo realnost? ter Nevidna sila duhovnega preboja. Na Večeru v živo z Asyo bomo na široko odprli vrata v duhovni svet in se s poznavanjem njegovih zakonitosti naučili v življenje povabiti več radosti, svetlobe, veselja, miru in želenega na sploh.

 

»Nisem telo, ki ima Dušo, ampak sem Duša, ki ima telo«

Asyi je terapevtsko delo z ljudmi omogočilo, da je več let odkrivala globlji namen človekovega obstoja. »Še vedno me navdihuje človeška potreba po tem, da raziščemo in spoznavamo svojo notranjo naravo, da razumemo, zakaj smo tukaj, v tem življenju, kaj sta pravzaprav smisel in namen našega obstoja,« piše Asya Širovnik Moškon.

Kupite vstopnico

Stanje zavesti

 »Da bi se naša povezava z duhovno dimenzijo kar se da hitro uresničila, da bi nam torej bila odprta pot v dimenzijo vsemogočnosti, je najpomembnejše naše »stanje zavesti«. Most, po katerem vstopamo v onstranstvo, je naša superzavest oziroma stanje zavesti, ki presega vsakodnevno stanje zavedanja. Vsakdo se lahko »nauči« vstopati v stanje superzavesti in vstopati skozi spremenjena stanja zavesti v dimenzijo neskončnosti, ljubezni in svetlobe. Več časa ko preživimo v teh spremenjenih stanjih zavesti, globlja je povezava z našo esenco in duhovnim vodstvom, višja je naša vibracija in lažje se sporazumevamo z duhovno dimenzijo. Naše tuzemsko življenje postane svetlejše, mehkejše, lepše, bolj ljubeče in polno obilja. Prežeto postane z vibracijo Božanskosti, ki se je sprožila v samem središču našega bitja,« piše v svoji knjigi Asya. O tem, kaj je superzavest in kako vstopamo vanjo, bomo govorili tudi na Večeru v živo.

Asya Širovnik
Osebni Arhiv

Kje, kaj, kdaj?

Večer v živo z Asyo Širovnik Moškon bo v četrtek, 9. maja ob 18. uri. Vstopnice vas čakajo na Eventimu (pošte, trafike, splet) in Večeru na Gosposki ulici 8 (ob ponedeljkih, sredah in petkih med 9. in 12. uro). Informacije o dogodkih lahko najdete na spletni strani www.vecer.com/vzivo.

Kupite vstopnico

 

 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.