Kdo ima največ možnosti na Melodijah morja in sonca?

Saša Britovšek Saša Britovšek
03.07.2019 14:11

Še štirje dnevi do 39. festivala MMS, kjer bo tekmovalo 14 skladb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bernarda Žarn in Lorella Flego že drugič zapored skupaj vodita festival MMS.
Rtv/zen

V soboto se bo v poletnem amfiteatru portoroškega Avditorija za veliko nagrado MMS potegovalo 14 poletnih pesmi. Ob tem bodo, kot vsako leto, podelili tudi nagrade strokovne žirije za najboljšo glasbo, najboljše besedilo, najboljšo interpretacijo vokalnega solista in najbolj obetavnega izvajalca oz. avtorja – nagrado Danila Kocjančiča.
Med nastopajočimi je kar nekaj novih glasbenih obrazov, a tudi starih znancev festivala, nekatere smo celo videli na letošnji EMI.

Kdo so nastopajoči?

Rina K (Svet), Samuel Lucas (Vse bo OK), Tomaž Hostnik (Irena), Bro (Dokler je še vetra kej), Bassless (Take noči se zgodijo), Nada Barle (Z vlakom do morja in nazaj), Kvatropirci (Veter je vel), 2B (Kot morje), MILA (Lahko sva vse to), Canegatto (Praktična ljubezen), Tinkara Kovač (Bodi z mano do konca), Dare Kaurič (Povozil me je čas), Orter (Orkan) in Swing Deal (Chiudi gli occhi).
Prireditev bosta v zagotovo vročem večeru tudi letos vodili vedno elegantni Lorella Flego in Bernarda Žarn. Tisti, ki si praznika slovenske poletne skladbe ne bomo ogledali v živo v Portorožu, si ga lahko v neposrednem prenosu na TV Slovenija.
"Zdi se mi, da bi lahko skupaj na odru stali tri dni zapored in še vedno bi lahko povedali kaj novega občinstvu, hkrati pa se imeli izredno dobro," napoveduje Lorella in dodaja da sta z Bernardo dobri prijateljici. "Res si želiva in si prizadevava, da bi se vsi imeli čim lepše in se čim bolje počutili: nastopajoči na odru, občinstvo v avditoriju in gledalci pred TV-zasloni," pa je še povedala Bernarda Žarn.
Lansko leto je na odru MMS s skladbo Moj profil slavila Lea Sirk, ki bo letos nastopila v spremljevalnem programu festivala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta