Koncert skupine Scorpions prestavljen, razlog pa?

B.P., STA
04.12.2017 08:44

Nemški bend so v Slovenijo povabili prvič

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Med koncertom ...
Profimedia

Koncert nemške rock skupine Scorpions, ki je bil napovedan za torek, 5. decembra, v ljubljanski dvorani Stožice, je prestavljen. Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne za nov datum, ki bo objavljen v prihodnjih dneh, so sporočili organizatorji, ki pa razloga za tokratno prestavitev ne navajajo. 
Nemški bend so v Slovenijo povabili prvič, in sicer v sklopu turneje Crazy World. Organizatorji slovenskega koncerta so napovedali, da bo zasedba v Stožicah nastopila na t.i. catwalk odru, ki bo obiskovalcem omogočil, da si bodo nastopajoče ogledali od blizu. Poleg tega obljubljajo razkošno odrsko produkcijo z dvema velikima video zaslonoma in bogat lučni park.
Scorpions so pred slabima dvema letoma obeležili 50. obletnico delovanja in oboževalcem že tedaj sporočili, da se še ne nameravajo ustaviti. Skupina je pravkar izdala tudi antologijski album svojih najlepših balad Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads. Poleg znanih pesmi, kot so Still Loving You, Wind of Change in Send Me an Angel, so na njem tudi tri, ki jih je zasedba napisala čez poletje.
Kot predskupina so napovedani pionirji heavy metala v nekdanji Jugoslaviji Divlje jagode.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta