Kranjska Gora ponuja goro zabave

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.05.2024 00:00

Kranjska Gora, obdana z visokimi gorami, se ponaša z naravnim fenomenom - hladnimi nočmi, kljub vročim dnevom poletja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ko se v mestih temperature dvignejo, se ta mali kraj spremeni v čudovito poletno oazo, ki podnevi ponuja številne možnosti za razvedrilo v naravnem okolju, ponoči pa osvežitev in ohladitev v nastanitvah Hit Alpinea, ki se nahajajo  v samem objemu tamkajšnjih gora. Ponujajo vam številne možnosti za prijetno bivanje, od hotelov do njihove apartmajske hiše s pogledom na gore, kjer se lahko sprostite in spočijete po aktivnem dnevu.

Arhiv Naročnika

Zagotovo najbolj zabavna osvežitev je voda. Kranjska Gora in njena okolica ponujata več takih naravnih draguljev, eden najlepših med njimi pa je nedvomno Jezero Jasna.

Arhiv Naročnika

Obdano z gorami in borovci, s kristalno čisto vodo in slikovito alpsko kuliso je omenjeno jezero idealen kraj za osvežitev v poletnih mesecih. Plavanje v jezeru vam bo pričaralo čudovit občutek svežine, in če imate radi vodne športe, kot so veslanje s kanujem ali supanje, boste tu prišli na svoj račun. Jezero Jasna je zaradi vsega tega priljubljena točka za rekreacijo, kot tudi za zabavo in sprostitev, saj se lahko ob jezeru tudi samo sprehodite ali pa sončite na njegovi peščeni plaži.

Do jezera se lahko podate peš, saj je Kranjska Gora z okolico odlična izhodiščna točka za raziskovanje Julijskih Alp. Med poletjem se lahko podate na številne čudovite pohodniške poti, ki vas bodo vodile skozi zeleno pokrajino, prek planinskih travnikov in do osupljivih razglednih točk.

Arhiv Naročnika

Po dolinah, ob jezerih in po gozdovih pa lahko prelepo okolico raziskujete tudi na dveh kolesih. Uživajte v zabavni vožnji po kolesarskem raju s številnimi kolesarskimi potmi za vse okuse, tudi na zahtevnejšem terenu za gorsko kolesarjenje za vse adrenalinske zabave.

Arhiv Naročnika

Kranjska Gora je destinacija, ki vas poleti ne bo razočarala. Vroči dnevi in hladne noči ustvarjajo edinstveno doživetje, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite in uživate v naravni harmoniji med dnevno vročino in nočno svežino.

Arhiv Naročnika

Ko sonce zaide za gorski greben, se temperatura prijetno zniža, kar ustvarja prijetno okolje za večerni oddih. Ali zabavo. Verjemite, v Kranjski gori boste to poletje ob gostoljubju hotelov Hit Alpinea doživeli nekaj posebnega in nepozabnega. Pokličite jih na 080 88 30, pišite na info@hit-alpinea.si ali pa pobrskajte po spletni strani  hit-alpinea.si – zagotovo boste izvedeli ali pa naleteli še na kakšno noro vročo ceno in  osvežilno poletno idejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.