Najavljena širitev impresivnega vodnega parka Aquapark Dalmatia v Šibeniku

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
06.06.2024 14:59

Znana atrakcija na skoraj 36.000 kvadratnih metrih – odprta bo vse leto

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Amadria

Hotelska skupina Amadria Park je v zadnji fazi investicije, vredne 21 milijonov evrov, v impresivni vodni park v neposredni bližini plaže v Šibeniku. Otvoritev razširjenega zunanjega dela vodnega parka bo predvidoma potekala konec junija, otvoritev novega notranjega zaprtega dela pa je predvidena za jesen tega leta. Aquapark Dalmatia, znani veliki vodni svet zabave, je del bogate ponudbe hotelske skupine Amadria Park v neposredni bližini hotelov Andrija in Jakov, vanj pa lahko vstopijo tudi zunanji gostje.

v f
Amadria
V razširjenem vodnem parku lahko obiskovalci uživajo v najbolj zabavnih in svetovno priljubljenih atrakcijah na površini skoraj 36.000 m2.  Zaprti del vodnega parka se bo razprostiral na 9100 m2, zaradi možnosti ogrevanja pa bo odprt vse leto.

Po preureditvi bo gostom na voljo tudi 830 metrov toboganov, več kot 300 vodometov, slapov in pršilnikov, najdaljša umetna reka v regiji z dolžino 610 metrov in še veliko drugih zanimivosti, zaradi katerih je ta vodni park popoln za obiskovalce vseh starosti.

Amadria

Veliki zaprti del bo vseboval tudi igralnico za otroke na površini več kot 650 kvadratnih metrov. Zaradi igralnice za otroke ter celotnega zunanjega dela z umetnimi in naravnimi plažami z igrali za otroke je ta vodni park idealen za družine z otroki. Otrokom so na voljo najpopularnejše svetovne igrače in trgovine z najnovejšimi igračami in sladkarijami, bogata gastronomska ponudba v treh tematskih restavracijah pa vključuje raznovrstne jedi. Vodni park bo zagotovo največje zanimanje vzbudil pri družinah z otroki, saj bo zahvaljujoč zaprtemu ogrevanemu delu zagotavljal celoletne atrakcije in zabavo tudi v slabem vremenu. Skupno lahko sprejme 4.000 gostov dnevno, zagotavlja pa parkirišče za 3000 avtomobilov.

Amadria

Šibenik, privlačna turistična destinacija, tako dobiva novo atrakcijo, ki bo dodatno obogatila turistični potencial skozi vse leto. S to pomembno investicijo skupina Amadria Park podpira strategijo turizma  mesta Šibenika in celotne Hrvaške s ciljem oblikovanja vsebine, ki bi okrepila ponudbo hotelskih kapacitet in predstavljala temelj za podaljšanje sezone skozi celo leto.

Amadria

Širitev vodnega parka Aquapark Dalmatia se izvaja v okviru projekta priznane kanadske družbe WhiteWater, ki stoji za številnimi uspešnimi zabavnimi parki po svetu. Ta projekt, vreden 21 milijonov evrov, izvajajo priznana gradbena podjetja iz Hrvaške, Nemčije, Avstrije in Kanade. Celoten projekt temelji na najvišjih standardih varnosti, zahvaljujoč bogati vsebini in vrhunski storitvi pa bodo gostje lahko vse leto brezskrbno uživali v vodnih atrakcijah in kakovostni ponudbi.

Več informacij o vodnem parku Aquapark Dalmatia, katerega širitev bo kmalu zaključena, najdete na spletni strani, kjer lahko že zdaj kupite vstopnice.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.