Nepozaben zimski oddih v Termah Sveti Martin

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
27.01.2023 15:12

Vstopili ste v novo leto, sprejeli pomembne odločitve in se odločili, da boste letos na prvo mesto postavili sebe in svoje najdražje. Iščete kraj, ki vam bo prinesel oddih, a tudi zabavo za vaše malčke sredi narave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Pravkar ste ga našli. Le dve uri vožnje z avtomobilom iz Ljubljane se nahajajo idilične Terme Sveti Martin, oaza miru in srečnih trenutkov sredi neokrnjenega zelenja Medžimurja, najsevernejše regije Hrvaške.

Wellness uživanje za vse

Zima je ustvarjena za uživanje v toplini in pogledu na naravo, pobeljeno s tihimi snežinkami. To podobo uresničujejo v Termah Sveti Martin, v katerih so razvili healthness koncept, ki vključuje kombinacijo aktivnega počitka, dobrega počutja in ozaveščanja lastnega zdravja. Razgibajte svoje telo v eni od najbolj zdravih termomineralnih voda v Evropi, obiščite Svet savn ali pa se prepustite sproščujoči masaži z unikatnimi ročno izdelanimi izdelki v enem najboljših Wellness centrov na Hrvaškem. Z razlogom je ta hotel dobitnik nagrade za najboljši wellness hotel na Hrvaškem, njegova posebnost pa so sproščujoči Family wellness termini v savnah, ki jih lahko obiščete skupaj z vašimi najmlajšimi družinskimi člani, ter skrbno izbrani tretmaji v obliki paketov Mamica ali Očka in jaz, kjer najmlajši uživajo v pravi čokoladni masaži.

Arhiv naročnika

Zdrava in lokalna kulinarika

Pri ohranjanju zdravja igra veliko vlogo prehrana, zato v restavracijah medžimurskih term sodelujejo z lokalnimi pridelovalci živil in tako zagotavljajo uravnovešene obroke, ki temeljijo na kulinaričnem izročilu. Na samopostrežnih mizah teh restavracij boste našli le najbolj zdravo hrano in inovativne jedi kuharskih mojstrov, ki vse ideje združujejo s sodobno kulinariko in tradicijo medžimurske gastronomije.

Arhiv naročnika

Zabava za vse družinske člane

Bogat animacijski program v teh termah bo zadovoljil prav vsakogar. Zabavne animacijske aktivnosti v sodobno opremljeni hotelski igralnici, otroški disko, filmski večeri in številne poučne delavnice bodo otrokom zagotovili nepozabne počitnice. Medžimurske skrite kotičke boste spoznali na izletih z električnim vlakcem (saj te terme na vsakem koraku razmišljajo zeleno in skrbijo za ohranjanje okolja), na poti pa boste srečali razigrane jelene in druge domače živali, pa tudi maskoti Martija in Martino, ki s svojo navihanostjo vsak dan razveseljujeta goste tega resorta. Terme mislijo tudi na vsakega družinskega člana, saj so tudi hišnim ljubljenčkom prijazen kraj, tako da lahko na dopust pripeljete svoje štirinožne kosmate prijatelje.

Čeprav je pogled na zasneženo pokrajino čaroben, se je v mrzlem in mokrem vremenu veliko težje motivirati za aktivnosti, ki dobro vplivajo na počutje in krepijo imunski sistem. Pozimi smo pogosteje utrujeni in brez energije za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi, zato si privoščite vikend oddih ali zimske počitnice z najdražjimi ter si napolnite baterije. Naj zimski meseci ne bodo izgovor, da pozabite na skrb zase in zadosten počitek. Razvajajte se z wellness oddihom v idiličnem Medžimurju, kjer si boste s sproščanjem in kulinaričnimi dobrotami nabrali novih moči z celo družino.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.