Nina Badrić: Bojim se samo nemoči

Boris Homovec
04.09.2018 06:03
Že 25 let je ena največjih div hrvaške estrade: polni dvorane, snema hite, sodeluje v televizijskih šovih in dobiva prestižne nagrade za svoje delo. Svoj čas so se ji ponujala odprta vrata v tujino, ona pa je raje ostala prva na znanem teritoriju kot ena izmed milijona pevk tam nekje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andreja Damnjanović
V Beogradu trenutno snemate oddajo Zvezde, kjer ste članica žirije.
Ali kot članica žirije razmišljate o svojih izjavah in odločitvah, komu dati priložnost? Pa tudi o veliki odgovornosti, saj lahko mladim, ki želijo postati zvezde, pomagate ali pa jih onemogočite in jim sesujete sanje?
Kako ste doživljali poraz na Evroviziji s svojo pesmijo Nebo pred šestimi leti, ko se niste uvrstili v finale? Kaj po tolikem času menite, da je bil vzrok za to?
Kako se spoprijemate s težavami, ki jih prinesejo leta? So vam zdaj kakšne stvari težje kot pred desetimi leti?
Obremenjenost z mladostjo za vsako ceno, vbrizgavanje polnil in botoksa ter nenehna nega so postali stalna praksa vseh zvezdnikov. Se tudi vi panično bojite staranja?
Jane Fonda
Živimo v času razcveta kulinarike, kar je opazno na vsakem koraku, vse več je kulinaričnih oddaj. Vem, da ste velika gurmanka, a ne sanja se mi, kako spretni ste v kuhinji. Ste?
Cel intervju je bil objavljen v avgustovski številki revije OBRAZI. Pevka nam je med drugim razkrila tudi, kako se spominja svojega propadlega zakona.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta