Nova oddaja: Američana, ki ju je v Slovenijo pripeljala ljubezen, kuhata po slovensko

D.Ži
20.02.2024 14:10

Tako Noah in Josh sta v Slovenijo prišla zaradi ljubezni tako do Slovenk kot tudi same države, njuna prva oddaja bo na sporedu že nocoj, ob 20.00, na TV Veseljak Golica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kakšna je razlika med slovenskimi in ameriškimi krofi? Odgovor boste izvedeli kmalu. 
Veseljak

Na male ekrane prihaja nova kulinarično obarvana oddaja Amerika skozi želodec, v kateri bosta recepte preizkušala Noah Charney in Josh Rocchio, ki ju je v Slovenijo pripeljala ljubezen.

Dva prikupna Američana, ki ju je pot zaradi ljubezni do Slovenk pripeljala v našo prelepo deželo, odkrivata slovensko kulinariko v oddaji Amerika skozi želodec! Doktor zgodovine Noah Charney in jezikoslovec in bobnar Josh Rocchio kuhata po slovensko na ameriški način. Pri tem pa jima družbo delajo tudi zanimivi gostje. V prvi oddaji, ki si jo lahko na TV Veseljak Golica ogledate že danes, v torek, 20. februarja, ko se jima bo v oddaji pridružila Bojana Pipan, ki bo Noahu in Joshu predstavila slovenske krofe.

 

Tako Noah in Josh sta v Slovenijo prišla zaradi ljubezni tako do Slovenk kot tudi same države. "Zgodilo se je to, da sem v Washingtonu spoznal slovensko dekle, ki je tam za vašo državo delala v diplomaciji. Če prevrtimo dogodke malo naprej, je postala moja žena, s katero sva se ustalila v Vodicah in si ustvarila družino. Slovenija je tako moj dom že 14 let," je povedal Josh. Noah pa dodal: "Meni je tu sanjsko. Sem vsaj po en mesec že živel tudi drugod po svetu; denimo v Angliji, Italiji, Španiji, na Nizozemskem, v Franciji, a je v Sloveniji daleč najboljše (zame). Nikjer drugje nisem doživel tako visoke kvalitete bivanja kot ravno tu in po več kot desetih letih življenja v Sloveniji ti moji občutki ostajajo nespremenjeni."

Kakšna je razlika med slovenskimi in ameriškimi krofi? Kakšen je burger s krofom? Preverite v oddaji Amerika skozi želodec danes ob 20. uri na TV Veseljak Golica. Ponovitev oddaje bo na sporedu v petek, 23. februarja, ob 18.00. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta