Omar Naber: Zadnje mesto se mi zdi zabavno

Denis Živčec Denis Živčec
19.04.2017 23:44
S slovenskim potnikom na Evrovizijo. O neobetavnih stavnicah in domnevno šibki domači podpori. Z Aleksandrom Radićem, šefom slovenske delegacije in sodelavcem EBU, pa o nastopu ter križih Kijeva 2007.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra Hlebš

"Moja zmaga je čista kot solza"

Na odru bo oblečen v klasično, a hkrati posebno obleko

Jelene Proković, ki ga je oblekla tudi pred dvanajstimi leti. Pogled na stavne lestvice letos ni prav prijeten. Prej zoprn. Zadnji smo in zdi se, kot da so se evropski stavničarji zarotili proti Sloveniji. "Nisem prepričan, da se je kdo zarotil proti meni. To me ne skrbi. Vsak naj počne, kar ga je volja. Stavnic ne spremljam. Niti slučajno zadnje mesto ni videti zoprno, meni se zdi zabavno," se samozavestno nasmiha Omar.

Fokus na zrelem, čednem pevcu

Omar bo nastopil v kijevski evrovizijski vasi, iz Ljubljane bodo pripeljali predstavitveni material in nekaj sto cedejev. "Omar bo na odru sam, tudi za odrom ne bo spremljevalnih vokalistov. Fokus bo na zrelem, čednem pevcu in njegovi izjemni vokalni izvedbi. Brez pirotehnike. V Kijev smo že pred tedni poslali ideje in želje glede kadriranja, luči, svetlobnih efektov, video vsebin na LED-zaslonih. Nikakor ne gremo v Kijev 'na slepo'," razkriva Radić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta