Pojedel figo in padel v komo: Sorodniki 43-letnega Vanje so se na javnost obrnili z nenavadno prošnjo

Va
20.11.2023 10:54

Njegovi možgani so bili nekaj trenutkov brez kisika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Na žalost obstajajo bizarni primeri, najbizarnejši so otroški. Imeli smo primer otroka, ki se je zadušil med pihanjem v glasbeni instrument. V nekem drugem primeru je prav tako otrok napihnil balon in se zadušil," je za Novo TV pojasnila nevrokirurginja Marina Raguž.

Hrvaška televizija je predvajala prispevek o primeru 43-letnega Vanje, ki je med bivanjem v bolnišnici jedel figo, a se mu je nesrečno zataknila v grlu, tako da se je začel dušiti in nazadnje padel v komo, potem ko so bili njegovi možgani nekaj trenutkov brez kisika. Osebje ga je našlo na tleh stranišča.

Še najbolj reagira, ko mu predvajajo glasbo, videe, glasovna sporočila, zato so se njegovi bližnji, za katere je nagrada vsak najmanjši stisk roke ali pomežik, ki ga zmore Vanja, odločili zaprositi vse, ki se jih je stanje Hrvata dotaknilo, da pomagajo tako, da mu tudi sami pošljejo kakršnokoli zvočno sporočilo, je objavil portal Index.hr.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta