Policija razkrila: Znano je, zakaj je umrla 25-letna reperka in manekenka

D.Ži
10.04.2020 09:33

Chynna se je po treh letih abstinence spet morala spopasti s svojimi starimi demoni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Reperka in manekenka, ki so jo v sredo našli mrtvo, je v 26. letu starosti očitno umrla zaradi nenamernega predoziranja, pravi ameriška policija. Chynno Rogers so nezavestno našli na njenem domu v Filadelfiji, žalostno vest o smrti pa je potrdil menedžer. Pomagati ji niso mogli niti reševalci, ki so jo osem minut po prihodu razglasili za mrtvo, piše Daily Star. Kot kaže, se je predozirala z mamili. Očitno ne namenoma. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-DGiPnhUfw/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Chynna svojih težav z mamili ni skrivala. Že v pogovoru za Vibe je leta 2017 dejala, da je mamila uživala na začetku svoje kariere, a da ji je uspelo izpeljati tri leta abstinence. "Nisem hotela postati statistika," je dejala. Delati je začela pri 14-ih letih, ko je podpisala pogodbo z modno agencijo Ford Models. Kasneje je začela ustvarjati tudi glasbo. Leta 2012 se ji je posrečila uspešnica Selfie. Zdaj se glasbeni kolegi od nje poslavljajo ...
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5f4XZTFsu2/?utm_source=ig_embed{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta