(VIDEO) Umrla manekenka in glasbenica. Dočakala je samo 25 let

D.Ži
09.04.2020 13:06

Njeni glasbeni kolegi so pretreseni, vzrok smrti pa širši javnosti še ni znan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Skoraj je segla po zvezdah. Chynna, hip hop glasbenica, ki je postajala vse bolj uveljavljena, tudi kot model, je umrla v domači Filadelfiji. Novico je potrdil njen menedžer. Dočakala je le 25 let. Vzrok smrti širši javnosti še ni znan. Reperka, s polnim imenom Chynna Rogers, je s svojimi solističnimi skladbami pritegnila pozornost lepega števila poslušalcev, sodelovala pa je tudi s hiphoperskim kolektivom ASAP. Smrt je pogosto bila tema njenih sklad, celo album je naslovila z In Case I Die First. Če slučajno umrem prva, kar je kasneje bil tudi naslov njene turneje, piše New York Times.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-DGiPnhUfw/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Mislim, da za naša življenja obstaja preveč soundtrackov," je sporočila s posnetkom, ki ga je na Instagramu delila v torek, kar je bila njena zadnja objava. "Glasbo potrebujem, da lahko umrem," je še dodala. Novica o njenem mnogo preranem odhodu je glasbene kolege šokirala.
{twitter}https://twitter.com/ASAPMOB/status/1248084153377177600{/twitter}
Bila je ambiciozno dekle. Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri 14-ih, ko so jo odkrili agenti Ford Models. Za agencijo je delala tri leta. Prijateljevala je s številnimi reperji in nastopila na festivalu South by Southwest. Njeni največji glasbeni uspešnici sta komada Selfie in Glen Coco.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7ExrwUhXpr/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B03ohCxBSgB/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://youtu.be/2DPHaWiHr7g{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta